showa
0

Beschermende handschoenen voor de Landbouw

De beste landbouwhandschoenen

SHOWA maakt de landbouw veiliger met handschoenen die speciaal zijn ontworpen voor landbouwwerkzaamheden.

Gevaren in de landbouw

Werken in de landbouw brengt veel gevaren met zich mee. Van het omgaan met dieren tot het oogsten van gewassen, handletsel ligt altijd op de loer. Blootstelling aan de volgende gevaren kan tot handletsel leiden:

  • Bacteriën die zich van vee kunnen verspreiden
  • Insecticiden en chemische herbiciden
  • Extreme temperaturen in winter en zomer
  • Snij- en schaafwonden door het oogsten
  • Trillingen en schokken bij het bedienen van gereedschap

Om uzelf tegen deze gevaren te beschermen, is het erg belangrijk dat u de juiste handschoenen draagt. U hebt handschoenen nodig die uw handen kunnen beschermen tegen chemicaliën, verontreinigende stoffen en bacteriën, evenals snij- en schaafwonden.

Hoewel superieure handbescherming een must is, wilt u ook dat uw handschoenen comfortabel zitten en de beweeglijkheid van uw handen niet in de weg zitten.

Wat maakt SHOWA-handschoenen tot de beste keuze?

Bij SHOWA maken we handschoenen die uw handen uitstekend beschermen. Daarnaast hebben ze ook andere eigenschappen die uw werk een stuk eenvoudiger maken. SHOWA-handschoenen hebben onder andere de volgende voordelen:

  • Verminderde handvermoeidheid dankzij ons ergonomisch ontwerp
  • Droge en koele handen dankzij de microvezelstof
  • Verbeterde grip met onze speciale palmcoating

U kunt kiezen uit een groot assortiment handschoenen om er zo een te vinden die precies de bescherming biedt die u zoekt. Wij hebben chemisch bestendige handschoenen die beschermen tegen oplosmiddelen en zuren, handschoenen met een dubbele laag nitrilcoating voor een hoge schuurbestendigheid, en zelfs handschoenen met een Kevlar® voering voor vlambestendigheid.

Als u samen met ons het milieu wilt beschermen, kunt u ook kiezen voor onze handschoenen gemaakt met Eco Best Technology® – ‘s werelds eerste 100% biologisch afbreekbare nitrilhandschoenen.

Veilige en comfortabele handen met SHOWA’s handschoenen voor landbouw

Bij alle handschoenen die we maken is ons doel om u de perfecte balans tussen bescherming en comfort te bieden. SHOWA heeft al zeventig jaar ervaring in het maken van handschoenen voor de landbouwsector, dus u kunt erop vertrouwen dat uw handen goed beschermd zullen zijn.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten