showa
0

Lucht- en ruimtevaart

Hoogwaardige handschoenen voor de lucht- en ruimtevaart

SHOWA ontzorgt u volledig in uw zoektocht naar hoogwaardige PBM voor u en uw team met onze uitstekende lucht- en ruimtevaartandschoenen. Onze handschoenen zijn ontworpen om de handen optimaal te beschermen en toch ruimte te laten voor beweeglijkheid.

SHOWA’s lucht- en ruimtevaarthandschoenen

De lucht- en ruimtevaartindustrie is omvangrijk en omvat een veel verschillende industriële processen en taken. U zult geen enkele handschoen vinden die perfect bij ál deze processen past. Daarom hebben wij een uitgebreide selectie handschoenen voor de lucht- en ruimtevaart, speciaal ontworpen voor specifieke processen in deze sector, zoals machinale bewerking, logistiek, gieten, stempelen en assemblage. Onze collectie handschoenen voor de lucht- en ruimtevaart omvat:

Handschoenen voor algemeen gebruik

Deze handschoenen zijn ontworpen voor algemene activiteiten in lucht- en ruimtevaartfaciliteiten. Ze zijn ideaal voor werknemers zoals schoonmakers, managers en administratief medewerkers die minder technisch werk doen, maar toch van cruciaal belang zijn voor elke lucht- en ruimtevaartfabriek.

Chemisch bestendige handschoenen

Chemisch bestendige handschoenen voor de luchtvaart zijn een must voor werknemers in de verf-, giet- en carrosseriesectoren wegens het veelvuldige gebruik van chemicaliën bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo worden werknemers in de carrosserieafdeling regelmatig blootgesteld aan gevaarlijke chemicaliën, aangezien hun werk voornamelijk bestaat uit het assembleren van luchtvaartonderdelen met behulp van chemicaliën en lijmen.

Snijbestendige handschoenen

Snijbestendige handschoenen voor de lucht- en ruimtevaart zijn van cruciaal belang voor werknemers die betrokken zijn bij de eindassemblage, de logistiek en het spuitgieten, omdat ze met bewegende onderdelen werken.

Impact- of schuurbestendige handschoenen

Lucht- en ruimtevaartpersoneel dat machinale bewerkingen uitvoert, zoals assemblage, montage, vast- en losschroeven van diverse onderdelen en het inladen van onderdelen in CNC-machines, heeft impact-, trillings- en schuurbestendige handschoenen nodig.

Waarom beschermt u uw werknemers het beste met SHOWA-handschoenen?

Wij bestaan al sinds 1951 en begrijpen precies waarom handveiligheid voorop komt in elke werkomgeving, en vooral in machine-intensieve industrieën als de lucht- en ruimtevaart.

Daarom hebben wij toonaangevende experts in dienst en een zeer kundig productieteam dat gebruikmaakt van de modernste technologie en materialen van topkwaliteit. Deze experts werken samen om hoogwaardige, vakspecifieke handschoenen voor de lucht- en ruimtevaart te ontwerpen en produceren die uw medewerkers ongeëvenaarde bescherming en flexibiliteit bieden.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten