showa
0

Beschermende Handschoenen Voor Mechanische Werkzaamheden

Montagehandschoenen │ SHOWA Handschoenen fabrikant

SHOWA heeft een ruim aanbod montagehandschoenen, zodat u veilig kan werken.

Bij het werken aan voertuigen en apparatuur is het van cruciaal belang dat u het juiste paar montagehandschoenen bij de hand te heeft om uzelf te beschermen tegen snij- en schaafwonden en te voorkomen dat uw huid in contact komt met chemicaliën.

Helaas betekent dit dat u verder moet zoeken dan de gewone handschoenen die u in de winkel kunt vinden, omdat deze simpelweg niet genoeg bescherming bieden.

Gelukkig kunt u vertrouwen op de montagehandschoenen van SHOWA.

Voor wie zijn onze montagehandschoenen?

SHOWA’s montagehandschoenen zijn niet alleen voor automonteurs!

Montagehandschoenen zijn een absolute must-have voor iedereen die betrokken is bij het onderhoud van apparaten, voertuigen en andere machines, omdat ze zijn gemaakt van de beste materialen en de nodige bescherming bieden tegen gevaarlijke chemicaliën en onnodig letsel.

Onze nitril wegwerphandschoenen worden gedragen door technici en werktuigbouwkundigen om zich te beschermen tegen contact met olie en andere chemicaliën, en onze handschoenen voor zwaardere toepassingen voorkomen snijwonden bij het werken aan apparatuur of installaties waarbij scherpe metalen randjes mogelijk een rol kunnen spelen.

Een bijkomend voordeel van onze handschoenen is dat ze gemaakt zijn van slipvaste materialen, waardoor uw monteurs en technici nog meer grip hebben op hun gereedschap, zeker als deze glibberig zijn geworden door vloeistoffen of smeermiddelen.

Montagehandschoenen van SHOWA

Laat uw monteurs en technici niet zonder de juiste bescherming aan de slag gaan. De investering betaalt zich dubbel en dwars terug: goedkope handschoenen bieden simpelweg niet genoeg bescherming tegen veelvoorkomende gevaren bij deze werkzaamheden.

Investeer in hoogwaardige montagehandschoenen om uw werknemers te beschermen en ervoor te zorgen dat ze hun werk goed kunnen doen.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten