showa
0

De Beste Handschoenen Voor de Mijnbouw

SHOWA’s handschoenen voor de mijnbouw zijn getest en bieden extreme bescherming op kritieke plekken zonder productiviteit te belemmeren.

Waarom kwaliteitshandschoenen voor de mijnbouw belangrijk zijn voor uw team

Hoewel handschoenen bescherming bieden tegen mogelijk handletsel, dragen veel mijnwerkers geen handschoenen omdat ze er minder efficiënt van gaan werken. Hierdoor stellen ze hun handen bloot aan onder andere de volgende risico’s:

  • Schaaf- en snijwonden, rupturen: Bewegende delen van mijnbouwmachines kunnen vingers, handen en armen amputeren.
  • UV-straling: Langdurige blootstelling aan UV-straling in dagbouwmijnen kan leiden tot melanomen, een vorm van huidkanker.
  • Chemische gevaren: Schoonmaakmiddelen, organische oplosmiddelen en chemicaliën voor metaalbewerking zijn enkele voorbeelden van de chemische gevaren waaraan mijnwerkers worden blootgesteld wanneer ze geen hoogwaardige handschoenen dragen.
  • Schadelijk stof: Zonder mijnhandschoenen kunnen fijne stofdeeltjes afkomstig van steenkool en andere materialen de huid binnendringen en in het bloed terechtkomen, wat allergische reacties, infecties en systemische toxiciteit kan veroorzaken.
  • Thermische stress: Het kan extreem heet worden in mijnen. Deze hitte is gevaarlijk voor blote handen, terwijl werken koude omstandigheden kan leiden tot gevoelloze handen, waardoor u minder productief wordt..

 

Natuurlijk wilt u uw werknemers zo productief mogelijk houden en houdt u ze het liefst gezond!

Altijd handschoenen bij de hand met SHOWA

SHOWA handschoenen voor de mijnbouw zijn het neusje van de zalm, dankzij:

Superieure handbescherming

Omdat we ons inzetten voor voortdurende innovatie, worden onze mijnhandschoenen ontworpen door een team van hoogopgeleide vakexperts die onvermoeibaar doorwerken om ervoor te zorgen dat al onze handschoenen extreme schuur- en snijbestendigheid bieden, en de grootste bescherming tegen schokken en stoten bij gevaarlijke mijnbouwactiviteiten.

Behendigheid

Ons doel is handschoenen te ontwikkelen die uw personeel met plezier zal dragen. Al onze handschoenen zijn duurzaam, ademend en vormen zich naar de vorm van de hand voor ideaal comfort en tastgevoel.

Alle soorten handschoenen voor de mijnbouw op één plek

Bij SHOWA vindt u al uw handschoenen voor de mijnbouw onder een dak. Van snij- en schuurbestendige tot impact- en vetbestendige handschoenen: onze handschoenen voor de mijnbouw voldoen aan al uw specifieke eisen.

Vertrouwen in mijnbouw

cWij zien het als onze missie om mijnwerkers comfortabel en veilig te laten werken. We zijn deze missie al trouw sinds 1951 en hier zal niets aan veranderen in de toekomst. Veiligheid is niet slechts ons vak, het zit in ons DNA.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten