showa
0

Olie- en Gasbestendige Handschoenen

SHOWA maakt de allerbeste olie- en gasbestendige handschoenen.

Oliebestendige handschoenen zijn een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die met een groot aantal verschillende oliën en smeermiddelen werkt. Voor mensen die regelmatig in aanraking komen met deze stoffen zijn ze zelfs noodzakelijk, omdat blootstelling aan zulke stoffen op den duur zeer veel schade kan veroorzaken.

Daarnaast lopen uw werknemers ook een groot risico op beknelde handen/vingers bij het werken met zware machines, aangezien wel 50-80% van alle ongevallen in de olie- en gasindustrie tot deze categorie behoren.

In plaats van uw huid te blijven blootstellen aan deze materialen en gevaren, kunt u beter investeren in een paar goede oliebestendige handschoenen.

Waarom investeren in gas- en oliebestendige handschoenen?

Olie- en gasbestendige handschoenen beschermen u en alles waar u mee werkt.

Het zou het logisch zijn dat van werknemers in de olie- en gasindustrie wordt verlangd dat zij adequate bescherming dragen tegen blootstelling aan vloeibare aardolieproducten en andere potentieel irriterende en gevaarlijke materialen.

Blootstelling aan chemische stoffen is echter niet het enige gevaar waartegen werknemers in deze sector zich moeten beschermen. Onderzoek[cb1] toont aan dat de volgende soorten letsel het vaakst voorkomen:

  • Snij- en steekwonden
  • Brandwonden
  • Kneuzingen
  • Blootstelling aan infectieziektes/biologische agentia
  • Amputatie

 

Dit kan komen door overmatige blootstelling aan trillingen, extreme hitte/kou of het bekneld raken tussen mechanische apparatuur/zware machines. Het dragen van het juiste paar olie- en gasbestendige handschoenen is een van de beste manieren om deze verwondingen te voorkomen, zeker als ze gemaakt zijn met behulp van moderne technologieën die de impact en de ernst van arbeidsongevallen helpen verminderen.

Olie- en gasbestendige handschoenen van SHOWA

Of u nou heel de dag aan auto’s sleutelt of in een raffinaderij werkt: olie- en gasbestendige handschoenen zijn een investering waard. Monteurs, tuigers, en iedereen die regelmatig te maken krijgt met zwaar materiaal zou moeten investeren in een paar goede olie- en gasbestendige handschoenen die u beschermen tegen chemicaliën en allerlei andere soorten letsel.

SHOWA heeft een ruim assortiment aan olie- en gasbestendige handschoenen om uit te kiezen, zodat u gegarandeerd de perfecte pasvorm en oplossing zult vinden.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten