showa
0

Handschoenen Voor Magazijnwerk

Voor opslag en distributie werkzaamheden

De SHOWA PBM-handschoenen voor magazijnwerk bieden een hoge mate van bescherming tegen veelvoorkomende risico’s in magazijnen

U moet uw handen goed beschermen

Als u in een magazijn werkt, moet u op uw handen kunnen vertrouwen om goed werk te leveren. Of u nou regelmatig voorwerpen tilt of een heftruck bedient: u wilt uw handen goed beschermen.

Let wel dat u niet zomaar een paar handschoenen aan kunt trekken. Als u het verkeerde paar kiest, kan het zomaar gebeuren dat u de controle verliest, wat mogelijk kan leiden tot een dodelijk ongeval.

Eigenschappen van een goede handschoen voor magazijnwerk

Elk magazijn is anders, dus hebt u een handschoen nodig met specifieke eigenschappen die hem geschikt maken voor uw werk. Idealiter hebben uw handschoenen de volgende eigenschappen:

  • Beschermende coating
  • Waterdicht
  • Ergonomisch ontwerp
  • Isolatie
  • Extra grip

Er zijn veel handschoenen die sommige van deze eigenschappen hebben, maar eigenlijk zoekt u natuurlijk een handschoen die aan alle vereisten voldoet.

SHOWA’s werkhandschoenen voor magazijnwerk hebben alle eigenschappen die u zoekt, plus een tal van andere kwaliteiten om uw werk te vergemakkelijken.

Hoewel elke handschoen voornamelijk bescherming moet bieden, geloven we bij SHOWA dat handschoenen ook comfortabel moeten zijn.

SHOWA’s handschoenen vormen zich naar de natuurlijke welvingen van de hand. Ze passen goed en laten de huid goed ademen, zodat warmte en vocht kunnen ontsnappen.

Wij hebben zelfs speciale handschoenen met een Hagane Coil®-voering en Kevlar® die superieure bescherming bieden tegen snijden en schuren. Voor werkzaamheden die meer precisie vereisen, hebben we ook werkhandschoen met een coating van multifilamenteus polyester, waardoor uw handen ongeëvenaard beweeglijk blijven.

Uw handen verdienen superieure werkhandschoenen

SHOWA maakt werkhandschoenen die uitstekende bescherming bieden en comfortabel zitten. Naast al deze andere voordelen, zorgen onze werkhandschoenen er zelfs voor dat uw handen minder snel moe worden, waardoor u lang door kan werken zonder uw handen overmatig te belasten.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten