showa
0

Hoogwaardige, Veelzijdige Werkhandschoenen Voor Al uw Verpakkingstoepassingen

SHOWA’s verpakkingshandschoenen zijn ontworpen voor zelfs de meest veeleisende gebruiker. Deze handschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardige, unieke materialen.

Toepassingen van SHOWA verpakkingshandschoenen

SHOWA’s verpakkingshandschoenen zijn uitermate veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de volgende sectoren:

  • Gezondheidszorg
  • Voedselverpakking
  • Verpakking van schoonheidsproducten
  • Mode
  • Assemblage en verpakking van autoproducten

SHOWA verpakkingshandschoenen zijn duurzaam en bij uitstek geschikt voor al uw verpakkingstoepassingen. Zo is de handpalm afgewerkt met een speciale structuur voor meer grip en zijn ontworpen om zich precies naar uw hand te vormen voor ultiem comfort. Onze handschoenen zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle normen en vereisten voor PBM, als deze niet al overtreffen. Ze zijn ook verkrijgbaar in alle maten, van klein tot groot.

Verpakkingshandschoenen van SHOWA-kwaliteit

SHOWA produceert een ruim assortiment aan verpakkingshandschoenen, bestaande uit verschillende modellen met specifieke functies. Hier volgt een kort overzicht van onze handschoenen op basis van coating en materiaal:

Coatings

SHOWA ontwerpt en vervaardigt handschoenen met verscheidene coatings, zoals nitril, butyl, latex, neopreen, biologisch afbreekbare en chemisch resistente materialen, en bi-polymeer. Om te bepalen welke verpakkingshandschoenen voor uw toepassing geschikt zijn, moet u eerst nagaan welk type coating het beste past.

Materialen

Wij maken voor onze handschoenen gebruik van veel verschillende materialen, zoals gevlokt katoen en glasvezel. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor specifieke toepassingen, dus zorg ervoor dat u ook goed rekening houdt met de materiaalkeuze.

Kenmerken van SHOWA Verpakkingshandschoenen

SHOWA verpakkingshandschoenen belichamen comfort, flexibiliteit en superieure handbescherming. Ze bieden ongelooflijke bescherming, comfort en goede tastgevoeligheid, zodat uw team zonder problemen de klus kan klaren.

Ze zijn daarnaast ook voorzien van een reliëfpatroon voor extra grip. Al onze handschoenen zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan alle normen en vereisten voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten