showa
0

SHOWA®

MAAKT GEBRUIK VAN EEN UITGEBREIDE REEKS AAN MATERIALEN EN COATINGS. VERGELIJK DE VOOR- EN NADELEN VAN ELK VAN HEN EN KIES DE SAMENSTELLING DIE HET BESTE AAN UW BEHOEFTEN VOLDOET!

KATOEN

Natuurlijke cellulosevezel. Soepel, zacht en niet-irriterend, beschermt tegen mechanische agressie (schokken, lage trilling, ijzervijlsel, splinters, glasscherven), absorbeert zweet en geeft u een groot comfort als u voortdurend gedompelde veiligheidshandschoenen draagt. Katoenvezels worden gemengd met polyestervezels om comfort te koppelen aan een hogere mechanische bescherming en meer elasticiteit.

NYLON

Een lichtgewicht elastische polyamide die grotendeels pluisvrij en wasbaar is, snel droogt en bestand is tegen schuren en vervorming. In combinatie met katoen en acryl maakt dit de handschoen soepeler en verlengt het de levensduur.

ACRYL

Een polymeer bestand tegen water, de normale oplosmiddelen, zuren en basen in kleine hoeveelheden, schuur- en trekvast. Zacht en warm, beschermt u tegen koude. In combinatie met katoen maakt dit het breiwerk lichter.

ARAMIDE

Lichtgewicht, soepel, comfortabel, wasbaar. Het biedt effectieve bescherming tegen snijwonden (boven niveau 5, versterkt met roestvrij staal) en convectieve hitte en biedt duurzaamheid en prestaties die veel hoger zijn dan die van leer (5 keer hoger) en katoen (3 keer hoger).

HPPE

Uiterst sterk polyethyleen, soepel, licht en duurzaam. Net zo snijbestendig als een paraaramide, maar hogere schuurbescherming (tien keer beter bestand tegen buiging dan een metaaldraad), blijft beschermen tegen chemicaliën, in het bijzonder oplosmiddelen.