showa
0

100% FABRIKANTEN EN VAKLUI: DE UITMUNTENDHEID VOORBIJ

SHOWA® is een volledig geïntegreerde fabrikant van zowel huishoudelijke als industriële handbescherming. Wij werken met de allernieuwste technologische ontwikkelingen met een hernieuwde focus op creativiteit en innovatie.

SHOWA® is uitsluitend gericht op de begin-tot-einde vervaardiging van huishoudelijke en industriële handbescherming. Wij hebben de volledige controle over ons industriële ecosysteem, wat een beslissend voordeel vormt ten opzichte van andere bedrijven. Wij maken zelf al onze machines, garens, coatings, polymeren, ontwerpen en handvormen, en controleren zo elke stap van ons proces – voor 100% kwaliteitscontrole op alle niveaus.

“WIST U DAT”

SHOWA maakt zijn eigen gepatenteerde handvormen met het oog op een perfecte ergonomie van een handschoen die op natuurlijke wijze aan de hand gegoten is. Het geheime ontwerp is uniek in de markt en slechts 3 personen in heel het bedrijf hebben er toegang toe!

SHOWA heeft een specifieke handschoen voor elke sector en elke behoefte. Alle modellen zijn onderverdeeld in acht grote productfamilies (algemeen gebruik, impactbescherming, snijbescherming, chemische bescherming, antistatisch, eenmalig gebruik, hitte en anti-kou bescherming), en houden rekening met drie essentiële factoren:

Werkomgeving (binnen, buiten, natte of droge omgevingen enz.),

Uitvoering van verschillende handelingen (precisiewerk, hanteren van zware onderdelen enz.),

Soorten vereiste bescherming (thermisch, chemisch, elektrisch, mechanisch enz.).

De prestaties van onze handschoenen zijn gebaseerd zowel op onze expertise inzake formulering en combinatie van vezels en materialen, als op het exclusieve ontwerp van onze modellen die de anatomie van de hand volgen. Bij een gelijkwaardige bescherming is het altijd de SHOWA-handschoen die het meeste comfort en bewegingsgemak biedt. Daarnaast beschermt ze de gezondheid van de gebruikers, verhoogt ze hun productiviteit en kost ze uiteindelijk minder aan het bedrijf.

ACHT GROTE PRODUCTFAMILIES

  • Impact
  • Chemische bescherming
  • Hitte bescherming
  • Eenmalig gebruik
  • Snijbescherming
  • Anti-kou bescherming
  • Antistatische bescherming
  • Algemeen gebruik

“GLOCALISATIE”: SYNERGIE OVER DE HELE WERELD MET HET OOG OP DE PLAATSELIJKE MARKTEN

SHOWA is een mondiale organisatie, dominant in Japan doch met belangrijke business units in Europa, Azië en het Amerikaanse continent.

Wij streven naar een ontwikkeling van handbescherming die aan de mondiale normen en eisen beantwoordt. Maar tegelijkertijd omarmen wij ook “glocalisatie” in ons proces. Dit betekent dat we soms moeten voldoen aan regionale behoeften vanwege de verschillen in culturele voorkeuren over de hele wereld. Wij volgen een mondiale strategie, maar houden altijd één oog gericht op regionale markten om ons marktaandeel verder uit te breiden.