showa
0

Wegwerp Handschoenen

Wegwerphandschoenen│ SHOWA Handschoenenfabrikant

Wegwerphandschoenen, voor dagelijks gebruik en bescherming.

Of u nu in de essentiële dienstverlening of in de zorg, als automonteur, als salonstylist of in de voedselindustrie werkt, wegwerphandschoenen zijn een uitstekende keuze voor ieder die zijn of haar handen wil beschermen tegen de stoffen of chemicaliën waar ze elke dag mee te maken krijgen.

Zou u wegwerphandschoenen moeten dragen?

Houd uw handen veilig en schoon met SHOWA-wegwerphandschoenen.

Bij de meeste banen komt u elke dag wel in contact met stoffen, bacteriën en virussen. Het is meestal gewoon onvermijdelijk! Er zijn echter bepaalde werkzaamheden waarbij het gebruik van zware handschoenen een beetje te veel van het goede is. Handschoenen voor eenmalig gebruik zijn dan een veel geschiktere optie, omdat u ze voor een enkel doel kunt gebruiken en ze kunt weggooien voordat u met uw volgende taak begint.

Bij het verwerken van verschillende soorten voedsel, moet u altijd uw handschoenen vervangen wanneer u naar een andere soort doorgaat. Bij het snijden van kip is het bijvoorbeeld verstandig om handschoenen te dragen om uzelf te beschermen tegen bacteriën die mogelijk op rauw vlees kunnen worden aangetroffen. Wanneer u klaar bent met de kip, is het dan wel zaak om een nieuw paar wegwerphandschoenen aan te trekken om het risico om transmissie te verminderen.

Hetzelfde geldt voor automonteurs die aan verschillende auto’s werken. In dit geval beschermt u zich niet tegen de verspreiding van bacteriën, maar tegen blootstelling aan mogelijk gevaarlijke chemicaliën. Door in zulke situaties wegwerphandschoenen te dragen, voorkomt u dat de chemicaliën en andere stoffen op uw gereedschap en andere werkplekken terecht komen.

Andere veel voorkomende toepassingen van wegwerphandschoenen zijn onder meer:

  • Bescherming tegen bacteriële/virale besmetting voor eerstehulpverleners of ziekenhuispersoneel dat met zieke patiënten werkt..
  • Bescherming voor laboratoriumpersoneel dat werkt met verschillende verontreinigende stoffen die de huid kunnen irriteren of anderszins schadelijk kunnen zijn.

Wat voor bescherming u ook zoekt: SHOWA maakt wegwerphandschoenen die perfect zijn voor elke werkomgeving.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Gevaar

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten