showa
0

Allroundhandskar

Kvalitetsallroundhandskar

Oavsett om du arbetar inom hälso- och sjukvård, utbildning eller i en fabriksmiljö kan rätt par arbetshandskar utgöra skillnaden mellan en friktionsfri arbetsdag och handskador som leda till dryga läkarkostnader. SHOWA finns här för att se till att det aldrig händer.

Vi tillverkar och distribuerar ett brett sortiment av prima kvalitetsallroundhandskar, som är tillräckligt mångsidiga för vardagsuppgifter på arbetsplatsen.

Att köpa allroundhandskar

Även om alla av SHOWAs arbetshandskar är av överlägsen kvalitet, är det likväl mycket viktigt att hitta ett par handskar som passar dina specifika behov. Här är några saker som du bör beakta så att du kan hitta rätt par för dig:

  • Användningsområde
  • Material
  • Handflatsbeläggning
  • Passform
  • Prestationsförmåga
  • Stängning

Varför SHOWA är ditt bästa val när det gäller handsäkerhet

SHOWA har försett kunder med arbetshandskar i toppklass i över sju årtionden. Vi började som ett litet lokalt företag som ägnade sig åt att tillverka kvalitetsskyddshandskar och har sedan dess växt till en rikstäckande tillverkare och ledande leverantör av höggradiga allroundhandskar och PSU för händer.

Vår breda erfarenhet och förmåga att hålla koll på framväxande trender inom branschen gör att vi kontinuerligt kan ligga i framkant när det gäller utveckling av handsäkerhet, vilket säkerställer att varje handskpar vi tillverkar är oöverträffade vad gäller handskydd, mångsidighet och värde.

Oavsett om behöver handskar i bulk för ditt team av laboratorietekniker eller behöver allroundhandskar för dina leverantörskedjearbetare, är SHOWA redo att säkerställa att dina handsäkerhetsförväntningar uppfylls och överträffas.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Fara

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün