showa
0

Biologiskt nedbrytbara handskar(EBT)

SHOWA Biologiskt nedbrytbara handskar (EBT)

Skyddshandskar bör bidra med att skydda mot potentiella faror i din arbetsmiljö – men inte på bekostnad av vår planet. SHOWAs biologiskt nedbrytbara “eco-best-technology” (EBT)-handskar är designade med detta i åtanke. De erbjuder exceptionellt skydd mot smuts, sot, kemisk exponering, skavsår och andra potentiella faror utan att skada våra ekosystem.

Om SHOWAs biologiskt nedbrytbara handskar (EBT)

SHOWAs biologiskt nedbrytbara handskar är de första i sitt slag. Vår revolutionerande EBT använder organiska tillsatser och fibrer med minimal påverkan på vårt ekosystem. Eftersom EBT innehåller organiska material drar det till sig mikrober när de kastas, eftersom det utgör en näringskälla. Sedan konsumerar, metaboliserar och bryter mikroberna ner det i tre naturliga föreningar: organisk jord, metan och koldioxid. Handskmaterialet bryts ner fullständigt inom fem år.

Fördelar med SHOWAs biologiskt nedbrytbara handskar (EBT)

SHOWAs biologiskt nedbrytbara handskar är det rätta valet av följande orsaker:

Hållbarhet och förbättrad miljöprestanda

Med tanke på de astronomiska mängderna avfall som hamnar på sophögar och i havet dagligen, skulle det inte skada att använda mer hållbara produkter. SHOWAs EBT-handskar är inte bara hållbara ‑ de förbättrar miljöprestandan eftersom de i slutändan omvandlas till kväveavfall och biogaser som är till stor nytta för vårt ekosystem.

Lägre handskbehandlingskostnader

Dessa SHOWA-handskar är hållbara. Detta minskar behandlingskostnaderna avsevärt och sparar in på dina driftskostnader.

Främja ett miljövänlig tankesätt

Genom att förse dina anställda med biologiskt nedbrytbara handskar uppmuntrar du dem att tänka miljövänligt när de köper något och leder därmed till en mer medveten livsstil.

Köp vårt sortiment av biologiskt nedbrytbara handskar idag

Hållbarhet är inte bara ett åtagande – det är en del av SHOWAs arv och är centralt i allt vi gör. EBT, som utvecklades 2012, flyttade fram gränserna för hållbarhet när det gäller PSU. Våra handskar erbjuder ett ypperligt skydd mot potentiella faror utan att offra miljön.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Fara

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün