showa
0

Engångs

SKYDDA DINA HÄNDER MOT KORSKONTAMINERING

Välj SHOWA engångshandskar när det finns olika faror på arbetsplatsen.

RISKER MED KORSKONTAMINERING

I nästan alla arbeten kommer man i kontakt med ämnen, bakterier och virus under dagens lopp. I de flesta fall är det helt enkelt oundvikligt. Dock finns det vissa jobb där användning av slitstarka skyddshandskar är lite för mycket. Användning av engångshandskar är ett mycket lämpligare alternativ eftersom du kan använda dem i ett enda syfte och slänga dem innan du går vidare med nästa uppgift.

Vid hantering av livsmedel bör du alltid byta handskar när du arbetar med olika slags livsmedel. Om du exempelvis skär kyckling är det en god idé att använda handskar för att skydda dig mot potentiella bakterier som finns i rått kött. Innan du går vidare från kycklingen är det viktigt att du byter till ett nytt par engångshandskar så att du inte riskerar att transportera bakterier till din nästa station.

Samma sak gäller för bilmekaniker som måste förflytta sig mellan bilar. I detta fall skyddar du dig mot exponering för potentiellt farliga kemikalier istället för bakterier. Användning av engångshandskar i det här scenariot skyddar dig från att sprida kemikalier och föreningar till dina verktyg och andra arbetsstationer.

Korskontaminering kan även förekomma i följande situationer:

  • Bakteriell/viral kontaminering för räddningstjänst eller sjukhuspersonal som arbetar med sjuka patienter.
  • Laboratoriepersonal som arbetar med olika kontaminanter som kan vara irriterande för huden eller på annat sätt skadliga.

Oavsett vad du behöver skydda dig mot, erbjuder handsktillverkaren SHOWA engångshandskar som passar perfekt för alla arbetsplatser.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün