showa
0

Kemikaliebeständiga

SKYDDA DINA HÄNDER MOT KEMIKALIER

Skador från kemikalier kan uppstå i nästan alla branscher och ökar både hälsorisker och kostnader.

RISKER MED KEMIKALIER PÅ ARBETSPLATSEN

emikalier och frätande lösningsmedel används av miljarder människor över hela världen. Enligt Environmental Science & Technology finns det mer än 350 000 kemikalier och kemiska blandningar i världen som är registrerade för kommersiell tillverkning och användning. Personer som är i kontakt med kemikalier, farliga ämnen och gaser – även enkla rengöringsmedel – utsätter sina händer för fara.

Även om kemiska skador förekommer oftare i yrken där kemikalier tillverkas, inträffar de även inom andra högriskområden som gruvdrift, måleri, bygg, olja och gas inom hälsovård, lager, transport, jordbruk och svetsning.

Det beror på att kemiska risker inte stannar vid ytan. Att eliminera dem kräver rätt uppmärksamhet, uppdaterad kunskap och rätt skyddsåtgärder. SHOWA kombinerar oöverträffad expertis inom kemi och kemikaliebeständiga material med toppmoderna tillverkningsprocesser, vilket ger dig ett komplett och omfattande kemikalieskydd. Besök Chemrest.com och bläddra i vår databas över kemikalier och handskar, eller prata med våra tekniska experter för att börja rekommendationsprocessen här.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün