showa
0

Värme

SKYDDA DINA HÄNDER MOT BRÄNNSKADOR

Värmerelaterade skador är farliga och ofta allvarliga.

VÄRMERELATERADE RISKER PÅ ARBETSPLATSEN

Några av de farligaste industriella farorna är brand- och värmerelaterade skador. Utan ordentliga skyddshandskar kan man utsättas för brännskador när man arbetar med extremt heta maskiner och material. Som man kan se inom metallindustrin arbetar personalen ständigt vid höga temperaturer i närheten av gnistor och lågor. När värmer upp metall för svetsning eller formning, kräver det att materialet hettas upp till så mycket som 1 300 °C. Under dessa processer använder man givetvis en mängd olika verktyg för att hantera den upphettade metallen. Detta innebär dock inte att det inte finns någon risk för att komma i direktkontakt med metallen om den skulle glida eller flytta på sig.

Men värmefaror förekommer även inom industriell tillverkning, i kemiska miljöer och inom bilindustrin. När det gäller industriell tillverkning, kan maskiner som är i drift även uppnå höga temperaturer och ge brännskador vid beröring, även om det inte finns gnistor och lågor. Showas värmebeständiga handsksortiment ger fantastiskt skydd mot intermittent värme upp till 260 °C. SHOWAs värmebeständiga handskar är designade för att motstå värmeexponering samtidigt som de bibehåller överlägsen taktil fingerfärdighet. Värmebeständiga handskar används i flera olika miljöer. Handskar i detta sortiment har även andra skyddsfunktioner som exempelvis mot skav- och skärsår eller kemikalier.

Det finns ingen värmebeständig handske som kan skydda dig mot alla typer av värmefaror. Att välja rätt handskar är beroende av arbetets natur och dina händers värmeexponering.

Utsätt inte dina händer för extrem värme. Få överlägset skydd genom att välja från vårt sortiment med värmebeständiga handskar och skydda dig mot brännskador, skavsår, skärsår och andra kemiska faror.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün