showa
0

Bilindustrin

Bilhandskar │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder endast det bästa när det gäller bilhandskar till alla inom bilindustrin.

De som arbetar inom bilbranschen är inte rädda för att smutsa ner händerna. De är inte heller rädda för att investera i ett bra par bilhandskar för att skydda sig själva mot farliga situationer.

Bilhandskar för alla mekaniker

Bilhandskar kan hjälpa dig att göra jobbet på ett säkert sätt.

Oavsett om du arbetar på fabriken och monterar olika delar eller arbetar hos en återförsäljare och tillgodoser kundernas behov, är det viktigt att ha rätt par bilhandskar.

Anställda inom bilbranschen kommer regelbundet i kontakt med potentiellt farliga vätskor, som exempelvis:

  • Bensin
  • Motorolja
  • Transmissionsvätskor
  • Bromsvätskor
  • Kylvätska

Det inkluderar inte de olika typerna av smörjmedel som behövs för att lossa muttrar och bultar eller hjälpa till att sammanfoga olika delar när man bygger en bil.

Bilhandskar är inte bara bra för att skydda huden mot alla dessa olika vätskor och smörjmedel. De kan också vara extremt praktiska för dem som arbetar i närheten av vassa objekt, som böjd metall från en nyligen inträffad bilolycka eller i produktionsprocesserna när man bygger en ny bil, som stansning, lackering, hantering av dörrar eller skyddsskärmar…. Med rätt par handskar kan mekaniker och tekniker inom hela fordonsindustrin skydda sig från en mängd olika skador, inklusive:

  • Brännskador från het metall
  • Skär-/rivskador
  • Kemikalier

De kan även hjälpa till när man försöker få ett bra grepp runt något som har varit täckts med smörjmedel och/eller olja.

Bilhandskar från SHOWA

Oavsett om du letar efter engångshandskar, nitrilhandskar för vardagsbruk eller ett högkvalitativt par kraftiga Kevlarhandskar, kan handsktillverkaren SHOWA tillgodose dina behov.

Med ett brett utbud av bilhandskar tillgängliga för konsumenterna råder det ingen tvekan om att du kommer att kunna hitta den perfekta lösningen för var och en av dina medarbetares behov.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün