showa
0

Byggbranschen

De bästa handskarna för byggbranschen

SHOWA tillverkar skyddshandskar av hög kvalitet som erbjuder överlägset skydd och exceptionell flexibilitet, som är perfekta för alla som arbetar inom byggbranschen.

Bygghandskar skyddar din verksamhet mot potentiella förluster och stress

Att behandla handskador är mycket kostsamt. Enligt National Safety Council kostar en behandling av en avskuren sena över 70 000 dollar, medan något så enkelt som en stygn kostar runt 2 000 dollar.

Lätt till kostnaderna för en potentiell stämning och hektiska rättegångsprocesser, så har du en vinnande formel för förödande förluster och stress. Å andra sidan finns det en enklare lösning: införskaffa kvalitetsbygghandskar åt din personal från SHOWA.

Varför SHOWA är en tillförlitlig leverantör av dina bygghandskar

Den farliga, men likväl handberoende naturen för byggprojekt kräver att bygghandskarna erbjuder högsta möjliga handskydd för din personal utan att kompromissa med komforten. Att hitta handskar som motsvarar denna beskrivning kan vara svårt, men våra handskar gör dig inte besviken.

Vi på SHOWA prioriterar säkerhet och komfort. Detta reflekteras i bygghandskarna vi tillverkar. Varje par av våra bygghandskar uppfyller inte bara kraven för de senaste PSU-normerna och kraven utan är även designade med särskilt fokus på tillförlitlighet, kvalitet, mångsidighet och värde. Tack vare vårt praktiska tillvägagångssätt, tillverkar vid handskar som:

  • Byggarbetare trivs med att använda
  • Underlättar ett effektivt slutförande av arbetsuppgifterna
  • Erbjuder högsta möjliga skydd mot handskador

Utforska och välj från vårt breda utbud av bygghandskar

I egenskap av pionjärer inom sömlösa, belagda handskar ligger vi i bräschen för PSU-innovation och ser till att varje par bygghandskar vi tillverkar är bättre än de föregående. Vi är även medvetna om att byggprojekt inte handlar om en storlek som passar alla, vilket är anledningen till att vi erbjuder ett brett sortiment av bygghandskar. Vårt urval av handskar inkluderar:

  • Allroundhandskar
  • Kemikaliebeständiga handskar
  • Skärbeständiga handskar
  • Värmebeständiga handskar
  • Specialhandskar

Oavsett automatiseringsnivån för ett byggprojekt är manuellt arbete oundvikligt. Du behöver dock inte oroa dig för din handsäkerhet längre – SHOWAs bygghandskar garanterar ett ypperligt handskydd och komfort för dig och ditt team.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün