showa
0

Kommersiellt fiske

Kommersiella fiskehandskar │ SHOWA handsktillverkare

Vårt uppdrag är att designa och tillverka enbart de bästa handskarna för varje kund.

Även om du kanske inte tror att fiskehandskar behöver ingå i utrustningen för din fisketur över helgen, blir handskar allt mer populära inom kommersiellt fiske. De hjälper inte bara dem som hanterar fisken, utan det har visat sig att de även hjälper till att skydda kreaturen som de hanterar.

Varför behöver kommersiella fiskare skyddshandskar?

Skydda dina händer mot det okända med fiskehandskar från handsktillverkaren SHOWA.

Detta är beroende av dina avsikter. I de flesta fall utgör dock fiskehandskar en viktig del av kommersiellt fiske eftersom de hjälper till att skydda fiskarnas händer och hjälper till att hantera fisk och andra vattenlevande djur bättre. Detta är en av de tuffaste miljöerna i världen.

Kommersiellt fiske omfattar fångst och förvaring av fisk som säljs som livsmedel. Kvalitetsfiskehandskar tillåter dig inte bara att hantera hala fiskar som smiter från nät eller burar, utan de skyddar också dina händer från vattnet och övrig fiskeutrustning på båten. Om du exempelvis är ansvarig för att dra in nät, måste du skydda dig mot de våta repen eller nylonet som kan skada dina händer om de plötsligt glider.

Kommersiella fiskehandskar från SHOWA

När du väljer rätt fiskehandskar för din personal, bör du se till att du väljer en typ som inte bara är halksäker och skärbeständig utan även håller händerna varma och torra när du arbetar i osäkra vatten.

SHOWAs fiskehandskar är tillgängliga i flera alternativ som säkerställer att du och ditt team kan välja det perfekta paret handskar för att se till att jobbet blir gjort på ett säkert sätt. Från neoprenfodrade handskar till vinyl eller vattentäta handskar – du kan vara säker på att du hittar den perfekta lösningen från handsktillverkaren SHOWA.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün