showa
0

Flygplatser och hamnar

Flygplats- och hamnhandskar │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder endast det bästa inom både hamn- och flygplatshandskar.

När de flesta resenärer stöter på flygplatspersonal är handskar sällan en del av den typiska uniformen. Om så är fallet, lägger de flesta resenärer endast märke till de vita eller blå standardhandskarna som används av personalen i bagageincheckningen och säkerhetskontrollområdet. Dock behöver många människor som arbetar både inne i och utanför varje flygplats flygplatshandskar.

För dem som arbetar i olika hamnar utgör hamnhandskar nu en vanlig del av uniformen eftersom de behöver extra skydd från väder och vind och potentiella skador från godset de måste hantera varje dag.

Varför hamn- och luftplatshandskar är en nödvändighet för personalen

Oavsett om du utsätts för väder och vind eller hanterar väskor eller fraktcontainrar – SHOWAs handskar är perfekta för din flygplatspersonal.

Flygplatshandskar är mera standard än du kanske tror när det gäller flygplatspersonalens vardagsbehov. Samma sak gäller för hamnpersonal. När du exempelvis arbetar utomhus och ger signaler till flygplan, kan du behöva robusta handskar som skyddar mot väder och vind, i synnerhet under de kärva vintermånaderna.

De som hanterar bagage behöver också robusta handskar av hög kvalitet för att på ett säkert sätt kunna hantera tunga väskor och flytta dem från olika platser på flygplatsen till flygplanet och sedan tillbaka.

De som använder hamnhandskar behöver inte bara skydd mot väder och vind, utan även från potentiella skador som kan uppstå som ett resultat av hantering av olika typer av maskineri, fraktcontainrar i metall som utgör en potentiell risk för skär- eller rivskador från vassa kanter och hantering av flygburet gods.

Flygplats- och hamnhandskar från SHOWA

Din flygplats- och hamnpersonal måste ha tillgång till nödvändig säkerhetsutrustning för att kunna utföra sina arbeten på ett säkert sätt.

SHOWAs flygplats- och hamnhandskar finns i en mängd olika alternativ, vilket säkerställer att din personal har många alternativ att välja mellan. Oavsett om du behöver akrylhandskar för lättare arbetsuppgifter, robusta HPPE- eller polyesterhandskar, har handsktillverkaren SHOWA allt du kan tänkas behöva.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün