showa
0

Högkvalitativa och mångsidiga förpackningshandskar för dina förpackningsbehov

SHOWAs förpackningshandskar är designade för att kunna hantera även de mest krävande förpackningsbehoven. Dessa skyddshandskar tillverkas med högkvalitativa och unika material.

Användningsområden för SHOWAs förpackningshandskar

SHOWAs förpackningshandskar är det bästa definitionen för mångsidighet. De kan användas för förpackningsprocesser inom alla följande branscher:

  • Sjukvård
  • Livsmedelsförpackning
  • Skönhetsproduktsförpackning
  • Mode
  • Montering och förpackning av bilprodukter

SHOWAs förpackningshandskar är hållbara och designade för att hantera alla förpackningsbehov. Handflatan har en särskilt textur som möjliggör sömlöst greppande av det du paketerar och de är designade för att följa din hands form för högsta möjliga komfort. De har testats och uppfyller och överträffar alla normer och krav för personlig skyddsutrustning. De är även tillgängliga i alla storlekar, från små till stora.

Kvaliteten för SHOWAs förpackningshandskar

SHOWAs tillverkar ett brett sortiment av förpackningshandskar och varje par är designade för ett särskilt syfte. Här följer en kort översikt över handskarna vi erbjuder efter beläggning och material:

Beläggningar

SHOWAs designar och tillverkar handskar med flera olika slags beläggningar. Några exempel inkluderar nitril, butyl, latex, neopren, biologiskt nedbrytbar, kemikaliebeständig och bipolymer, med mera. För att ta reda på vilka förpackningshandskar som passar ditt användningsområde bäst, fundera över typen på beläggning som passar jobbet bäst.

Material

Vi tillverkar även handskar av flera olika material. Exempelvis är vissa handskar tillverkade av bomullsflock, medan andra är gjorda av glasfiber. Varje material har sina egna fördelar och passar för specifika användningsområden. Så du bör även fundera över materialet.

Egenskaper för SHOWAs förpackningshandskar

SHOWAs förpackningshandskar erbjuder en kombination av komfort, flexibilitet och överlägset handskydd. De erbjuder otroligt skydd, komfort och hög taktilitetsnivå, så att ditt team kan få jobbet gjort utan svårigheter.

De har även en mönstrad yta för att möjliggöra ett bekvämt grepp i alla situationer. Varje handske är noggrant tillverkad och uppfyller samtliga normer och krav för personlig skyddsutrustning (PSU).

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün