showa
0

Glas

Glashanteringshandskar │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA – designar och tillverkar högkvalitativa handskar för överlägset skydd.

Glashantering verkar inte särskilt farligt förrän du måste hantera det varje dag i ditt arbete. Arbete med detta material kräver användning av flera olika slags PSU:er, inklusive skärbeständiga handskar, för att säkerställa att alla kan arbeta med glas med liten eller ingen risk för skador.

Fördelar med glashanteringshandskar

Skydda dina händer med ett urval av glashanteringshandskar från handsktillverkaren SHOWA.

När man arbetar med glas är det viktigt att man vidtar nödvändiga steg för att skydda dig själv mot potentiella risker, inklusive varma ytor och glasskärvor. Oavsett om du arbetar med glasblåsning eller helt enkelt hanterar glasskivor eller glasflaskor, måste du ha på dig handskar som inte bara skyddar dig utan även hjälper dig att få ett bra grepp om dessa ömtåliga föremål.

Utan rätt glashanteringshandskar kan du riskera att tappa eller på annat sätt slå sönder glasföremålen du arbetar med, vilket kan leda till allvarliga skador, som exempelvis:

  • Rivsår
  • Skärsår
  • Punkteringsskador, etc.

Med rätt par glashanteringshandskar kan du skydda dig själv och din personal från dessa potentiella faror, samtidigt som du ger dem ett bättre grepp om de känsliga produkterna som hanteras, vilket resulterar i mindre skador och sparar in på dina resurser.

Glashanteringshandskar från SHOWA

Hos handsktillverkaren SHOWA är vi stolta över att designa och tillverka de bästa handskarna som är tillgängliga för en mängd olika branscher.

När man arbetar med glas är det mycket viktigt att personalen har all nödvändig skyddsutrustning till hands för att minimera, eller rentav helt förhindra, risker på arbetsplatsen och här ingår att ha tillgång till rätt glashanteringshandskar.

SHOWAs skyddshandskar finns i flera olika alternativ, vilket gör det lätt för dig att hitta den perfekta lösningen för dig och ditt team.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün