showa
0

Brytning

De bästa handskarna för gruvindustrin

SHOWAs gruvarbetarhandskar har testats och visat sig tillhandahålla extremt skydd för kritiska stötpunkter på händerna utan att hindra produktiviteten.

Varför kvalitetshandskar är viktiga för din gruvarbetarpersonal

Även om gruvarbetarhandskar skyddar mot handskadorna de utsätts för, struntar många gruvarbetare i att använda dem, eftersom de förhindrar effektiviteten. Några av riskerna de utsätter sina händer för inkluderar:

  • Skavsår, skärsår och rivsår: Rörliga delar i gruvmaskiner kan leda till amputerade fingrar, händer och armar.
  • UV-strålning: Långvarig exponering för UV-strålning i dagbrott kan orsaka melanom, vilket i sin tur kan leda till hudcancer.
  • Kemiska faror: Rengöringsmedel och organiska lösningsmedel samt kemikalier för metallarbeten är några få exempel på de kemiska farorna som gruvarbetare utsätts för utan kvalitetshandskar.
  • Farligt damm: Utan gruvarbetarhandskar kan fina partiklar från kol och andra material i gruvfyndigheter penetrera huden och tränga in i blodomloppet och orsakar allergiska reaktioner, infektioner och systemisk toxicitet.
  • Termiska påfrestningar: Det kan vara extremt varmt i gruvor Värmen är farlig för oskyddade händer och kylan kan leda till avdomning, vilket påverkar produktiviteten.

 

När en handskada inträffar, kommer tyvärr ditt företag att ansvara för de tillhörande ekonomiska kostnaderna såväl som stämningar, om den skadade arbetaren skulle välja att starta en juridisk process.

Varför du bör använda handskar från SHOWA

SHOWAs gruvarbetarhandskar är bäst i klassen, eftersom:

Överlägset handskydd

Eftersom vi är ett företag som arbetar med kontinuerlig PSU-innovation, skapas våra gruvhandskar av ett team högkvalificerade branschexperter som arbetar outtröttligt för att säkerställa att varje handske vi släpper på marknaden alltid erbjuder extrem nötnings- och skärbeständighet och största möjliga skydd mot stötar från farlig gruvdrift.

Fingerfärdighet

Vi fokuserar på att utveckla gruvarbetarhandskar som din personal kommer att tycka om att använda. Varje handske är hållbar, andas och följer handens form för idealisk komfort och taktilitet.

Alla typer av gruvarbetarhandskar under samma tak

SHOWA har allt du behöver när det gäller gruvarbetarhandskar. Från skär-, riv-, stöt och fettbeständiga handskar har vi gruvarbetarhandskar som uppfyller dina specifika gruvdrifts- och utrustningshanteringsbehov.

Säker gruvdrift

Vårt uppdrag är att se till att gruvarbetarna känner sig säkra och bekväma. Det har varit vårt uppdrag sedan 1951 och vi kommer att fortsätta på samma sätt. Handsäkerhet är inte bara vårt jobb – det är vår historia.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün