showa
0

Kvalitetshandskar för läkemedelsbranschen från SHOWA

SHOWA erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och tillförlitliga farmaceutiska handskar för laboratorier, medicinska forskningscentra och andra farmaceutiska användningsområden som kräver sträng kontroll över partiklar.

Typer av risker inom läkemedelsindustrin

Precis som för alla andra branscher, har arbete inom läkemedelsindustrin sina egna unika risker. Här ingår bland annat:

Exponering för UV-strålning

Även om den är icke-jonisk kan UV-strålning från ultravioletta lampor i transilluminatorlådor, biologiska säkerhetsskåp, UV-crosslinkers och annan utrustning som används för att upprätthålla produktsterilitet i läkemedelslaboratorier orsaka smärtsamma lokala hudsår och hudcancer.

Tjocka nitrilläkemedelshandskar och dubbla latexhandskar från SHOWA erbjuder utmärkt UV-strålningsskydd, vilket ser till att dina läkemedelsanställda kan få jobbet gjort utan att exponeras.

Exponering för svamp

Exponering för antibiotiskt damm under produktionsprocessen orsakar svampinfektioner på hud och naglar.

SHOWAs utbud av läkemedelshandskar inkluderar alternativ som nitril, biologiskt nedbrytbara (EBT) och polyuretanhandskar, som samtliga fungerar som en ogenomtränglig barriär mot antibiotiskt damm och därmed eliminerar risken för svampinfektioner.

Mekaniska faror

De ständiga, upprepade rörelserna från förpacknings- och påfyllningsmaskiner inom läkemedelsindustrin utsätter personalen för risker från skär-, riv- och krosskador, intrassling, stötar, punkteringsskador, vibrationer och avklippta fingrar eller händer.

SHOWAs skär-, riv- och stötbeständiga handskar erbjuder överlägset skydd mot dessa potentiella handfaror, vilket gör det möjligt för dina anställda att utföra sina jobb utan ständig oro för handskador.

Varför SHOWAs läkemedelshandskar är rätt val

Oavsett om du arbetar i ett strängt kontrollerat laboratorium eller ett vanligt apotek är det mycket viktigt att skydda händerna. SHOWAs läkemedelshandskar är designade med högkvalitativa material och erbjuder garanterat överlägset handskydd och förhindrar produktkontaminering.

De har en utmärkt elasticitet och styrka och följer handens anatomi för högsta möjliga komfort och mindre utmattning i händerna.

De har även en mönstrad yta för att möjliggöra ett bekvämt grepp i alla situationer. Varje handske är noggrant tillverkad och uppfyller samtliga normer och krav för personlig skyddsutrustning (PSU).

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün