showa
0

Laboratorium

Laboratoriehandskar i toppklass

En av de viktigaste laboratoriereglerna är att alltid undvika all hudkontakt med alla kemikalier. När du arbetar på heltid i labbet eller bara tittar in då och då, ser SHOWA till att du följer denna regel. Vi designar och tillverkar högkvalitativa laboratoriehandskar som garanterat erbjuder överlägsen beständighet mot kemikalier och punkteringar utan att hämma funktionen.

Skydd och fördelar med laboratoriehandskar

Enligt Occupational Safety and Health Administration, använder runt 70 % av arbetarna som uppsöker akuten för behandling av handskador vanligen inte handskar. Tyvärr är handskador inte bara vanliga – de är även ganska dyra att behandla. I genomsnitt kostar en behandling av en handskada mellan 540 och 26 000 dollar.

Att se till att du och ditt team alltid använder högkvalitativa laboratoriehandskar i labbet skyddar dig inte bara mot att ingå i denna statistik, utan sparar även in massor av pengar. De skyddar även mot följande risker som är vanligt förekommande i laboratoriemiljöer:

  • Skär- och skrapsår
  • Skär- och skrapsår
  • Värme- och kemikaliebrännskador
  • Exponering för biologiska faror som bakterier och virus som finns i labbet
  • Punkteringsskador
  • Farliga ämnen som kan ha en irriterande inverkan på huden

På med handskarna i labbet med den bästa skyddsutrustningen

Även om de återstående 30 % av arbetarna i statistiken som nämndes tidigare använde handskar, var de antingen av fel typ eller av dålig kvalitet. Användning av laboratoriehandskar är absolut nödvändigt, men se till att de är av prima kvalitet och passar för uppgiften. Lyckligtvis behöver du inte leta längre – vi erbjuder de bästa laboratoriehandskarna inom branschen.

Våra laboratoriehandskar är designade efter avancerade PSU-innovationer och efterlever de senaste säkerhetsnormerna för laboratoriemiljöer. De tillhandahåller garanterat överlägset skydd utan att offra komfort och flexibilitet.

Vårt urval erbjuder laboratoriehandskar i toppklass för alla handstorlekar och lämpar sig perfekt för användning inom alla branscher, från jordbruk och universitetsverksamhet till sjukvård. Med SHOWAs laboratoriehandskar kan du vara trygg i förvissningen om att dina och ditt teams händer alltid kommer att vara skyddade.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün