showa
0

Landskapsarkitektur

Landskapsarkitekturhandskar │ SHOWA handsktillverkare

Oavsett om du är en ensam trädgårdsmästare eller leder ditt eget team av landskapsarkitekter, har handsktillverkaren SHOWA handskarna du behöver.

De som arbetar inom landskapsarkitekturbranschen är inte rädda för att smutsa ner händerna. Detta betyder dock inte att de inte är medvetna om stegen som bör vidtas för att skydda sig själva mot väder och vind. När det kommer till potentiella skador som skär- och brännskador eller förhårdnader som kan leda till förlorad arbetstid, är risken för att välja fel PSU för landskapsarkitektur inte värd möjligheten för skador eller förlorad tid på arbetsplatsen.

Detta är anledningen till att du bör ha landskapsarkitekturhandskar till hands

SHOWAs landskapsarkitekturhandskar kan användas inom dessa gränsöverskridande branscher!

Att syssla med landskapsarkitektur kan vara riskfullt på mest oväntat sätt. Det spelar ingen roll om du smutsar ner händerna utomhus eller hanterar de många kemikalier som används inom branschen – risken för skador och infektioner finns överallt. Behovet av rätt skyddshandskar är av fundamental betydelse, inte bara för att få jobbet gjort, utan även för att skydda slutanvändaren.

När man arbetar med jord kan otaliga organiska organismer tränga in genom även det allra minsta såret på kroppen. Även om många av dessa bakterier inte kommer att orsaka några betydande effekter, kan du aldrig vara säker på hur din kropp kommer att reagera, så det är säkrast att skydda händerna när du arbetar med jord.

Du måste också skydda dig själv mot direktkontakt med de många gödningsmedel och andra kemikalier/föreningar som du kan behöva använda för att garantera hälsan för trädgården du arbetar i. De kan bränna och/eller på annat sätt irritera huden när de kommer i direktkontakt. Du bör även överväga ett par starkare handskar om du arbetar med sten eller andra trädgårdsmaterial för att bygga väggar, odlingsbäddar, etc.

Landskapsarkitekthandskar från SHOWA

Det spelar ingen roll om du är en gör det själv-trädgårdsmästare eller äger ett företag ‑ du måste se till att du har den nödvändiga utrustningen till hands för att skydda dig själv och din personal från potentiella faror. Om du behöver landskapsarkitekthandskar, har handsktillverkaren SHOWA allt du behöver.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün