showa
0

Mekanik

Skyddshandskar för mekanikbranschen │ SHOWA handsktillverkare

Handsktillverkaren SHOWA erbjuder ett brett utbud av mekanikhandskar för att skydda dina händer och armar under arbetet.

När man arbetar med olika fordon och utrustningsdelar, är det oumbärligt att ha rätt par mekanikhandskar till hands för att skydda sig själv från skär- och rivskador och skydda sin hud från att komma i kontakt med de olika kemiska föreningarna som man stöter på under det dagliga arbetet.

Att hitta rätt mekanikhandskar innebär tyvärr att man måste gå bortom standardhandskarna som finns i butiken eftersom de helt enkelt inte håller måttet och tillhandahåller det skydd som krävs vid arbete inom dessa krävande områden.

Det är här SHOWAs mekanikhandskar kommer in i bilden.

Vem kan ha nytta av mekanikhandskar?

SHOWAs mekanikhandskar är inte bara till för bilmekaniker!

Mekanikhandskar är ett absolut måste för alla som sysslar med underhåll av apparater, fordon och annan utrustning, eftersom de är tillverkade av de bästa materialen och tillhandahåller det nödvändiga skyddet mot farliga kemikalier och onödiga skador.

Medan våra nitrilhandskar för engångsbruk skyddar mekaniker och tekniker från att komma i kontakt med oljor och andra kemikalier, förser våra grövre handskar användarna med det nödvändiga skyddet för att förhindra skärskador under arbete med mekanisk utrustning som kan ha vassa kanter.

Vad som är ännu bättre är att med vårt utbud av halksäkra material kommer dina mekaniker och tekniker kunna hantera sina verktyg bättre när de arbetar med olika maskinkomponenter, i synnerhet om de har varit täckta av olika vätskor eller smörjmedel.

Mekanikhandskar från SHOWA

Låt inte dina ingenjörer eller tekniker sakna den rätta skyddsutrustningen. Att alltid investera i billigt tillverkade handskar räcker helt enkelt inte till för att skydda mot det tuffa arbetet som de flera ingenjörer och tekniker måste hantera.

Investera i ordentliga mekanikhandskar för att verkligen skydda din personal och göra det möjligt för dem att utföra sitt jobb på rätt sätt.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün