showa
0

Kvalitetshandskar för tryckeribranschen för alla dina tryckanvändningsområden

Tryckarbete är roligt och givande men innebär också flera risker för händerna på grund av kemikalierna och maskinerna som används. SHOWAs urval av skyddshandskar för tryckeribranschen har designats för att tillhandahåll en hög skyddsnivå för händerna från dessa risker och eliminera det otrevliga i arbetet som tryckare.

Vårt högkvalitativa och tillförlitliga utbud av tryckerihandskar

I ett egenskap av ett företag som ägnar sig åt innovation och kvalitet för handskydd, har SHOWA allt du behöver när det gäller tryckerihandskar. Vi har en tryckerihandske för varje tryckjobb och vårt utbud av handskar inkluderar:

Kemikaliebeständiga

När man använder starka tryckkemikalier, bläck, oljor och fetter, är det mycket viktigt att se till att man skyddar händerna. Vår urval av höggradiga kemikaliebeständiga tryckerihandskar förhindrar direktkontakt med dessa kemikalier och har en unik manschettdesign för att minska risken för att vätskor tränger in i din handske.

Skydd mot skärskador

SHOWAs skärbeständiga tryckerihandskar skyddar dina händer och fingrar mot rivsår, djupa skärsår och andra handskador som tryckpressar kan orsaka. Alternativen inkluderar Kevlar, specialgarn, nylon, glasfiber, polyester, HPPE och bomull.

Stöt- och nötningsbeständighet

Tryckpressar utsätter inte bara dina händer för risken för skär- och rivskador, utan även smärtsamma skrubbsår som orsakas av de klumpiga tryckverktygen som används vid tillskärning och tryckning. Med våra stöt- och nötningsbeständiga tryckerihandskar har du en sak mindre att oroa dig över eftersom de erbjuder ett ypperligt handskydd mot potentiella skrubbsår.

Vibrationsskyddande handskar

Långvariga vibrationer från skärmaskiner och tryckpressar kan påverka nervsystemet och leda till ett tillstånd som kallas för hand-arm-vibrationssyndrom (HAVS). Våra vibrationsskyddande handskar absorberar större delen av vibrationerna och minskar energin som överförs till dina händer från dessa maskiner och skyddar dig mot HAVS.

SHOWA designar och tillverkar ett brett utbud av skyddshandskar för tryckeribranschen som garanterat erbjuder överlägset skydd för händerna från risker som förknippas med tryckeriarbeten. Vi är specialiserade och har en tryckerihandske för nästan alla tryckuppgifter.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün