showa
0

Fastighetsskötsel

Vaktmästarhandskar │ SHOWA handsktillverkare

Låt inte din personal hantera okänd smuts utan ordentliga vaktmästarhandskar.

Det spelar ingen roll var du arbetar – det är mycket troligt att du behöver ett team med underhållspersonal som sköter anläggningen och ser till att hålla personalen frisk och säker. Vaktmästar- och underhållsteam utgör några av de viktigaste medlemmarna av en arbetsstyrka och för att de ska kunna utföra sitt arbete ordentligt, måste de utrustas med lämplig skyddsutrustning, som exempelvis vaktmästarhandskar.

Vaktmästarhandskar är oumbärliga för din personals hälsa och säkerhet

Håll din underhållspersonal frisk och säker med SHOWAs vaktmästarhandskar.

Det spelar ingen roll vilken typ av arbetsmiljö du har – ordningen måste upprätthållas i alla anläggningar för att allt ska fungera friktionsfritt och de anställda ska kunna utföra sina jobb med rätt typ av skyddshandskar.

För att säkerställa hälsa och välbefinnande för alla i din personal, kommer ditt vaktmästarteam regelbundet i kontakt med olika rengöringsmedel, kemikalier och föreningar som används på arbetsplatsen, såväl som potentiellt kroppsvätskor från de som har skadats eller insjuknat på jobbet. Några av de vanligast förekommande farorna som ditt vaktmästarteam kan komma i kontakt med inkluderar:

  • Syror
  • Ammoniak
  • Blekmedel
  • Kroppsvätskor
  • Kemiska föreningar som används på arbetsplatsen
  • Klorin
  • Oljor/smörjmedel som används på arbetsplatsen
  • Natrium-/kaliumhydroxid, etc.

För att skydda säkerheten för ditt vaktmästar- och underhållsteam måste du se till att du utrustar dem med rätt slags vaktmästarhandskar för att skydda deras händer mot potentiella skär-/rivskador eller irritation i deras dagliga arbete.

Vaktmästarhandskar från SHOWA

Att utrusta din personal med rätt vaktmästarhandskar är ett absolut måste för att se till att de kan utföra sina uppgifter och se till att hålla resten av din personal frisk och säker.

Handsktillverkaren SHOWA har ett brett sortiment av vaktmästarhandskar tillgängliga för att hålla din vaktmästar- och underhållspersonal säker – så att du också kan känna dig säker!

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Kategori

Fara

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün