showa
0

“ CHEMREST: VET DU ÄR SKYDDAD ”

SHOWA, en av världens största producenter av skyddshandskar, nystartar sin uppskattade söktjänst inom kemi, ChemRest.com

ChemRest.com startades 2001 av SHOWA. Det var världens första online-katalog över kemikalieresistenta skyddshandskar, en plattform där både arbetstagarna och arbetarskyddspersonalen kunde kontrollera om deras handskar verkligen skyddade mot de kemikalier som de arbetade med. Sedan dess har tusentals människor världen runt använt ChemRest, som var industrins mest omfattande guide till kemikalieresistenta handskar, för att snabbt hitta de lämpligaste skyddshandskar enligt sitt behov.

Den informationsrika plattformen har nu uppdaterats med en ny design och en förbättrad funktionalitet för att den igen ska fungera som en kostnadsfri och omfattande guide över kemikalieresistenta skyddshandskar. Söktjänsten låter man söka bland drygt 60 olika stilar och 100 handskar som kan uthärda även de mest extrema flytande slipmedlen. Den nya ChemRest.com är försedd med en intuitiv navigation och möjliggör att jämföra olika slags handskar med varandra. Söktjänsten gör det även lätt att hitta en viss kemisk förening genom att välja dess kemiska namn eller CAS-nummer i början av sökningen. Med drygt 300 kemikalier är ChemRest.com världens mest tekniskt avancerade online-databas över kemikalieresistenta skyddshandskar.

HITTA DET BÄSTA SKYDDET

ChemRest.com visar testresultaten av försök med varje kemisk förening samt rekommenderar produkter för arbetet med tusentals kemikalier. ChemRest.com har lämpliga rekommendationer som passar de förhållanden som man arbetar under, oavsett om man utsätts för ständig eller intermittent kontakt med kemikalier. Uppgifterna om handskarna, såsom storlek, färg, material/polymer, greppdesign, längd, tjocklek och foder, är också angivna. Man kan även välja specifika kemiska föreningar och krav som man söker efter.

Om man har några frågor om urvalet vid sökningen kan man kontakta Teknisk Service och Kundservice. Avdelningarna som sysslar med Research and Development och Technical and Product Management är strategiskt belägna runt i världen för att erbjuda hjälp omedelbart.

När man har hittat de lämpligaste handskarna på ChemRest.com, kan man testa de rekommenderade handskarna i den specifika användarmiljön genom att beställa ett varuprov. Man kan prova produktens skydd för sig själv, få ett specialiserat råd från experterna på SHOWAhandskar och slutligen, när man har testat dess kvalitet, kan man introducera den rekommenderade produkten i sin egen arbetsmiljö.

OMFATTANDE ANALYS AV DIN ANVÄNDNING AV KEMIKALIERESISTENTA SKYDDSHANDSKAR

Om det inte finns uppgifter på webbsidan om en kemisk förening som du arbeten med, kan du begära att låta den testas i ett av SHOWAs laboratorier. Resultatet ska skickas till dig på bara några veckor.

Som en premiumtjänst erbjuder SHOWA en omfattande analys av din användning av kemikalieresistenta skyddshandskar för att, till exempel, hjälpa dig att uppfylla EN 374-standardens krav. Du får en detaljerad rapport med rekommendationer av de handskar som är bäst anpassade för dig baserad på vilka farliga kemikalier de är avsedda för. Denna tjänst syftar till att ge den mest kosteffektiva analysen och fullständigt uppfylla standarden EN 374.

ChemRest syftar till att öka medvetandet och informera användarna om skydd mot farliga kemikalier och skyddshandskar. SHOWAs ändamål är att skydda användarna av våra produkter och förbättra vårt förhållande med kunderna genom tjänsterna såsom ChemRest. Det är därför vi uppmanar alla som arbetar med farliga kemikalier att anmäla sig till ChemRests kundsupport och ha förtroende för våra rekommendationer. Skyddet är vårt ändamål och att öka medvetandet om det är en del av detta ändamål. Besök vår webbsida nu!


OM SHOWA

SHOWA-handskar designas bättre för att prestera bättre. SHOWA innebär det bästa skyddet och innovationen. SHOWAs teknologi har oåterkalleligt förändrat tillverkning av skyddshandskar, det som våra händer kan utföra och inverkan som de har på miljön. Från designen till tillverkningen, kvaliteten finns i kärnan av våra principer.

TRY CHEMREST.COM

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün