showa
0

“ BESKYT MERE END HÆNDERNE MED S-TEX 377 ”

SHOWAS SENESTE TILFØJELSE TIL DEN SNITRESISTENTE SERIE

Efter succesen med den ¾-nitrilbelagte S-TEX 376-handske lancerer SHOWA med stolthed den fuldt belagte S-TEX 377-udgave som et nyt produkt i det snitresistente S-TEX-topsortiment.
Handsken er udviklet til at opfylde kundernes behov ifølge salgsdirektør Tony Lynch. “Vores kunder er meget positive over for S-TEX 376, men ønskede også en fuldt belagt udgave til miljøer, hvor brugeren kan komme ud for andet end stænkfare. Derfor behovet for en højere beskyttelsesgrad.

KOMFORT OG SIKKERHED GÅR HÅND I HAND MED FULD NITRILDÆKNING OVER S-TEX-FORET

S-TEX 377 er endnu et imponerende produkt med den dobbelte nitrilbelægning, der består af film og foam-nitril, med et finish af ekstra opskummet nitril i håndfladen samt de patenterede Hagane Coil®-fibre: DS/EN 388: 2016-snitbeskyttelsesniveau 4/D, væskeresistent, et stærkt greb under våde og let fedtede forhold, ergonomisk form og tommelfingerbevægelighed. Den er en perfekt udvidelse af produktfamilien, der komplementerer tvillingeproduktet, S-TEX 376, med alle de samme fordele og egenskaber. Forskellen er nitrilbelægning, der også omfatter håndleddet for yderligere beskyttelse mod væskegennemtrængning.

S-TEX 377 beskytter hånden mod olie, kulbrinter, fedt og afskrabninger og giver et langvarigt greb under våde og fedtede forhold. Foam-nitril i håndfladen absorberer fedt og indkapsler det. I stedet for at blive glatte skaber luftboblerne en sugende effekt, når brugeren påfører et tryk ved at tage fat i noget.

Samtidig virker det blå nitrilfilmlag på håndens bagside vand- og olieafvisende, hvilket gør den til den perfekte handske til byggebranchen, produktionsindustrien, metalindustrien, logistikbranchen samt glas- og bilindustrien.

TørrtOlja
Beläggning av skummad nitril 1.080.18
Beläggning av filmnitril 1.840.07
Handske med heltäckande nitrilbeläggning 0.740.06
Handske med heltäckande PVC-beläggning0.860.10
*Avser testresultatet för 376, 2009

Den här tabellen visar hur vår beläggning ger ett överlägset grepp i våta och oljiga miljöer.

Till skillnad från konkurrerande produkter har baksidan av tummen bara ett nitrilfilmslager så att tummen kan röra sig fritt. Den här rörelsefriheten i kombination med den ergonomiska egenskaperna hos SHOWAs patenterade handform med sin passform och flexibilitet minskar tröttheten i handen.

EN ÖVERLÄGSEN FAMILJ AV SKÄRSKYDDSHANDSKAR

S-TEX-serien består nu av 7 högklassiga handskar som skyddar mot skärskador. Samtliga har skärskyddsnivå D upp till F. Detta innebär att SHOWA kan leverera produkter för användning i högriskmiljöer i fordons-, bygg-, glas-, metallurgi- och maskinindustri. Klicka här för att utforska det fullständiga sortimentet av S-TEX-skärskyddshandskar.

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün