showa
0

“ NYA SHOWA 4561: KEVLAR®-SRYRKA, OTROLIG KOMFORT ”

SHOWA samarbetar med DuPont igen för att lansera sin andra prisbelönta, skärbeständiga handske SHOWA 4561 som är tillverkad med Kevlar®.

SHOWA presenterar sin senaste prisbelönta innovation – handsken SHOWA 4561

Nya SHOWA 4561 är tillverkad i USA och ger högt skärmotstånd, tack vare en Kevlar®-konstruktion på 15 gauge, till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Det gör handsken lättare och starkare än andra på marknaden samtidigt som priset är rimligt. Det finns endast ett fåtal produkter som 4561 på marknaden, d.v.s. produkter som håller en EN 388 skärnivå D. De flesta handskar med foder på 15 gauge uppnår endast skärnivå C. D-nivån innebär att 4561 klarar högre skärkrafter utan att komforten för användaren påverkas.

Greppteknik Zorb-IT®

Utöver den nya klassificeringen EN 388 skärnivå D, använder SHOWA 4561 SHOWA:s patenterade greppteknik Zorb-IT®. Den ger användaren ett bättre grepp i oljiga och våta förhållanden utan att försämra säkerheten. Handskens överdel har en ny design som visar information om handskstorleken, Zorb-IT®-tekniken, logotypen för äkta Kevlar® och handskens certifieringar. För att maximera precisionen och fingerfärdigheten har SHOWA 4561 konstruerats med sömlös passform och ergonomisk design som naturligt formar sig efter händerna och ger ultimat komfort längs fingrar och handflata.

Med hög slitstyrka, skärbeständighet och flamsäkerhet tack vare fibertekniken kan SHOWA 4561 användas i riskmiljöer som tillämpningar inom fordon, tillverkning, glas och fönsterrutor, metallurgi, allmännyttiga tjänster och mekanik. Dessutom är fodret ventilerat så att varm luft och fukt från handskens insida leds ut och håller användarens händer torra.

DuPont Kevlar® Innovationspris

I oktober förra året erhöll SHOWA:s S-TEX 581 ett innovationspris från Kevlar® efter ytterligare ett framgångsrikt samarbete. Handsken har varit ett ledande exempel på kvalitativa handskar med skärskydd som erbjuder en EN 388 skärnivå 5/E tack vare Hagane Coil™-fodret som har tillverkats med Kevlar®. “Denna lätta handske uppfyller SHOWA:s krav på passform och komfort kombinerat med högt skärmotstånd, vilket demonstrerar mångsidigheten hos Kevlar®”.

“DuPont firade nyligen 50-årsdagen för uppfinningen av Kevlar®, men är fortfarande i framkant gällande skyddsteknik för att skapa säkerhet på arbetet. Vi är stolta över att samarbeta med dessa handsktillverkare som fortsätter att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom att göra arbetshandskar bekvämare, slitstarkare och mer skyddande”.

DuPont:s ovala logotyp, DuPont™ och alla andra produkter, såvida de inte har tillägget ™, ℠ eller ® är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör E.I. du Pont de Nemours and Company eller dess dotterbolag.

Click here to see the glove

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün