showa
0

VÄGEN TILL PERFEKTION: ALLTID EN HANDSKE FÖRE

Innovation är motiverad när det faktiskt bidrar med något användbart. Varje gång SHOWA utvecklar ett nytt koncept förbättras bärarens komfort och säkerhet. Den här förmågan att förutse behov och tillhandahålla lösningar som så småningom blir branchstandard baseras på oöverträffad teknisk expertis och sker helt autonomt. År 1954 utvecklade SHOWA världens första helt PVC-överdragna handske, som helt förändrade synen på handskydd.

”Vi kopierar aldrig”.

cSHOWA viker inte från denna grundläggande princip och har alltid lyckats skilja sig ur mängden genom att ständigt söka nya lösningar och arbeta mot ett och samma mål: bästa möjliga handskydd för dig.

Vår robusta investering i forskning och produktutveckling är helt anpassad efter användarnas behov och ändringar i den globala efterfrågan på nya och innovativa produkter. Över 100 forskare, formgivare och tekniker arbetar med att utveckla nya modeller i nära samarbete med produktionsanläggningar och kundbehov. Alla prototyper testas i verkliga förhållanden på våra kunders anläggningar. Vårt aktiva samarbete med alla aktörer i denna cykel utgör bevis över vårt åtagande att ständigt söka den perfekta lösningen. Vi skapar bättre handskar som presterar bättre, hela vägen från teknisk utformning till slutanvändning.

VISSTE DU DETTA?

SHOWA:s grundare AKEO TANAKA var perfektionist och integrerade detta personlighetsdrag i företaget genom att införa strikta kvalitetskontroller. Sedan den första produktionen inspekteras varje enskild SHOWA-handske i våra fabriker så att du får en perfekt handske, varje gång.

INTEGRERAD TILLVERKNING: SKAPA EN MILJÖ MED INTELLIGENT UTVECKLING

SHOWA:s forskning och utveckling består av tre samarbetsteam. Ett fokuserar på material, ett annat på sticktekniker och ett sista är experter på att utforma handformar. En av sakerna som skiljer oss från mängden är vår förmåga att utveckla en produkt hela vägen från handform till tillverkningslinje internt. Vi är mästare på att utforma och forma handformar i syfte att ge mycket specifikt utformade handskydd. Vi skapar unika handskar genom att använda flera olika material i alla lämpliga tillverkningsmiljöer.