showa
0

Kemikalieskyddshandskar

PSU-lösningar för kemiska faror

SHOWA erbjuder ett utbud av handskar och armskydd som skyddar mot kemikalier av olika slag. Med skydd mot de toxiska effekterna från kemiska ämnen, erbjuder vi bekväma, hållbara och mycket funktionella PSU-handskval för arbete med farliga kemikalier.

Oumbärliga kemikalieskyddshandskar

Kemikalieskyddshandskar är oumbärliga för din huds säkerhet. Dessa handskar kan vara skillnaden mellan händer som förblir säkra och opåverkade av farliga kemikalier, farliga vätskor och giftiga ämnen och de som ärras och på annat sätt skadas genom otillräckligt skydd.

Kemikalieskyddshandskar är viktiga i många branscher och för andra projekt i hemmet eller på fritiden. Sådana skärbeständiga handskar är användbara i situationer som involverar: teknik, metallurgi, kemikalier, olja och gas, mekanik, jordbruk, landskapsarkitektur, kommunala tjänster, inom bilbranschen, laboratorieprojekt, luftfart, fastighetsskötsel, med mera.

Hållbara, flexibla och starka kemikalieskyddshandskar och armöverdrag ger dig optimalt skydd under olika aktiviteter, däribland kemiska sprayarbeten och behandlingar, borrning, förberedelse av beläggning, rörmontering, delmontering, tvätt och rengöring, målning och sprutning, metallstansning, med mera.

Var kan du använda kemikalieskyddshandskar?

Kemikalieskyddshandskar är oumbärliga inom många industrier och för andra projekt i hemmet eller på fritiden.

Kemikalieskyddshandskar är användbara i situationer som involverar: teknik, metallurgi, kemikalier, olja och gas, mekanik, jordbruk, landskapsarkitektur, kommunala tjänster, inom bilbranschen, laboratorieprojekt, luftfart, fastighetsskötsel, med mera.

Hållbara, flexibla och starka PSU-kemikalieskyddshandskar och armöverdrag ger dig optimalt skydd under olika aktiviteter, däribland kemiska sprayarbeten och behandlingar, borrning, förberedelse av beläggning, rörmontering, delmontering, tvätt och rengöring, målning och sprutning, metallstansning, med mera.

Läs mer Läs mindre

FILTRERA PRODUKTER

FILTRERA PRODUKTER

Fara

Branscher

Beläggning

FORMATERIALE

KEMISK BESTÄNDIGHET
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKA RISKER
EN 388:2016

Jämför produkter

0

Resultat

card-01

İŞİNİZ İÇİN DOĞRU ELDİVENİ Mİ ARIYORSUNUZ?

Hemen uzmanlarımızdan biriyle görüşün