showa
0

Antistatiske beskyttelseshandsker

SHOWA skaber de bedste antistatiske beskyttelseshandsker (ESD-handsker)

SHOWA’s antistatiske beskyttelseshandsker har en høj grad af overfladeresistens, hvilket giver fremragende beskyttelse for hænder og udstyr mod fatale elektriske stød.

Derfor har du brug for antistatiske (ESD-) beskyttelseshandsker

Produktionsindustrier såsom luftfarts- og bilindustrien bør ikke glemme farerne ved elektrostatisk afladning (ESD). Gaseksplosioner og integrerede kredsløbsfejl lammer forretningsdrift og forårsager også dødsulykker.

Derfor har man brug for antistatiske handsker i ESD-sikrede områder (EPA’er) til såvel håndtering som monteringsprocesser. Handskerne beskytter arbejdernes hænder samtidigt med, at de skærmer produkter og komponenter mod at blive kontamineret.

Hvad gør SHOWA til det bedste valg

SHOWA’s antistatiske beskyttelseshandsker er dine hænders PPE-løsning i et statisk ladet arbejdsmiljø. Alle vores antistatiske handsker følger standarderne for overfladeresistens. Denne egenskab gør vores handsker til det foretrukne valg i brancher som fx luftfart, bilindustrien, IT og elektroniske renrumsmiljøer.

For at de skal fungere godt sammen med statisk dissipativ polyuretanbelægning i håndfladen, fremstiller vi dem med ledende, integrerede fibre. Denne kombination spreder ophobning af statisk elektricitet og undgår dermed personskade og udstyrssvigt.

Fordele ved SHOWA’s antistatiske handsker

SHOWA har antistatiske handsker, som er velegnede til renrum og EPA-laboratorier, generelle formål og kemikalieresistente varianter til et miljø med flere risici.
Afhængigt af hvilken type antistatisk handske, du vælger, får du følgende fordele:

  • Design med sømløs maskinstrikket foring giver komfort og åndbarhed
  • Tæt pasform hjælper med at udføre detaljerede opgaver.
  • Olie- og slidbestandig belægning beskytter hænderne.
  • Ergonomisk form giver ekstra komfort og reducerer træthed i hænderne.

Beskyt dig selv mod ESD med SHOWA’s antistatiske beskyttelseshandsker

Produktionsopgaver, der involverer indviklet arbejde med kredsløb eller håndtering af tungt udstyr i et farligt miljø, er blot nogle af de forhold, der er følsomme over for statisk afladning. Vent ikke på, at der sker en katastrofe, der hvor du arbejder. Vælg SHOWA’s antistatiske beskyttelseshandsker for at beskytte dig selv mod ESD-skader.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag