showa
0

100 % PRODUSENTER OG HÅNDVERKERE: MER ENN KVALITET

SHOWA® er en fullt integrert produsent av håndvern til bruk både i hjemmet og industrielt. Vi benytter det aller nyeste innen teknologiske fremskritt med fornyet fokus på kreativitet og nyskaping.

cSHOWA® er utelukkende fokusert på start-til-slutt-produksjon av håndvern til bruk både i hjemmet og industrielt. Vi har full kontroll vårt industrielle økosystem, noe som sikrer en avgjørende fordel overfor andre selskaper. Vi sikrer kontroll over hvert trinn i prosessen, hvert steg på veien, ved å utvikle alle våre egne maskiner, garn, belegg, polymerer, design og håndutformere – for 100 % kvalitetsstyring på alle nivåer.

VISSTE DU AT

SHOWA utvikler sine egne patenterte håndutformere for å oppnå perfekt ergonomi, for å lage en hanske som passer til hendenes anatomi på en naturlig måte. Det er en hemmelig design som bare tre personer i hele selskapet har tilgang til – unikt på markedet!

SHOWA har en hanske egnet for enhver bransje og ethvert krav. Modellene er gruppert i otte hovedgrupper (generelle formål, støt, antikutt, kjemisk, varm, kold, antistatisk og engangsbruk), og alle tar hensyn til tre faktorer:

Arbeidsmiljø (innendørs, utendørs, bruk under våte eller tørre miljøer osv.),

Hvilke oppgaver som skal utføres (presisjonsarbeid, håndtering av tunge deler osv.),

Typen beskyttelse som kreves (termisk, kjemisk, elektrisk, mekanisk osv.).

Ytelsen til hanskene våre baserer seg på både ekspertise innen formulering og kombinering av fibre og materialer samt eksklusiv utvikling av modeller som følger hendenes anatomi. Ved tilsvarende nivå av beskyttelse vil det alltid være SHOWA-hansken som gir best komfort og bevegelsesfrihet. I tillegg bevarer den brukerens helse, bedrer produktiviteten og vil koste mindre for selskapet.

OTTE STORE PRODUKTFAMILIER

  • Virkning
  • Snitbeskyttelse
  • Kemikalie
  • Kold
  • Varm
  • Antistatisk
  • Engangsbrug
  • Til flere for

«GLOKALISERING»: SYNERGI OVER HELE VERDEN MED ETT ØYE PÅ LOKALE MARKEDER

SHOWA er en global organisasjon, dominerende i Japan og med større bedriftsenheter i Europa, Asia og Amerika.

Vi ønsker å utvikle håndvern som oppfyller globale standarder og krav. Men vi søker også å benytte «glokalisering» i prosessen. Dette betyr at vi til tider må hensynta regionale behov på grunn av forskjeller i kulturelle preferanser rundt om i verden. Vi følger en global strategi, men holder alltid ett øye på regionale markeder for å fortsette å vinne markedsandeler.