showa
0

PRODUKTINFORMATION

Hvor finder jeg en liste over produkter, der produceres i USA?

Hvis du befinder dig i Amerika (USA, Canada eller Latinamerika/Brasilien) kan du filtrere din søgning til kun at vise SHOWA-handsker, der er produceret i USA.

Bemærk, du kan ændre region og sprog i menuen øverst til højre.

1. Klik på SHOWA-handsker i menuen øverst for at gå til alle SHOWA-handsker. Du kan også klikke på ‘find handsker efter fare’ eller ‘find handsker efter branche’ i den øverste menu ELLER klikke på en af handskekategorierne under ”our protective gloves” (vores beskyttelseshandsker) på startsiden.

2. Alle SHOWA-handsker vises i produktoversigten. Du kan i menuen til venstre se et afkrydsningsfelt ”Made in the USA” (produceret i USA), som viser alle de SHOWA-handsker, der er produceret i USA.

Hvor kan jeg se de tilgængelige størrelser for hver handske?

1. Gå til produktsiden for den SHOWA-handske, du er interesseret i, enten ved at søge via søgefeltet eller ved at lede efter din handske via ‘find handsker efter fare’ eller ‘find handsker efter branche’ i menuen øverst.

2. Rul ned på produktsiden og under produktbillederne finder du de tilgængelige størrelser i højre side.

3. Desuden vises størrelserne også på databladet, som kan hentes fra produktsiden.

Hvor finder jeg produktspecifikationen?

1. Gå til produktsiden for den SHOWA-handske, du er interesseret i, enten ved at søge via søgefeltet eller ved at lede efter din handske via ‘find handsker efter fare’ eller ‘find handsker efter branche’ i menuen øverst.

2. På produktsiden finder du alle oplysninger om et specifikt produkt. Fra belægninger til anvendelsesområder, fra størrelser til emballage og fra standarder til produktfordele.

3. Du kan også hente databladet (som du finder på produktsiden under ”downloads” (hent)). På databladet angives de samme produktoplysninger og det er et praktisk PDF-dokument, som du kan printe ud, gemme på computeren eller dele med andre.

Du kan også dele produktsiden på sociale medier eller pr. e-mail via ”share this page” (del denne side) nederst på siden.

Er der et alternativ til denne handske?

Der findes flere måder at lede efter et alternativ til den handske, som du bruger eller kigger på, på webstedet.

1. Hvis du ruller ned på produktsiden (se ”Hvor finder jeg produktspecifikationen?” for at finde ud af, hvordan du går til produktsiden) er der en produktkarrusel med lignende produkter. Disse handsker er gode alternativer, fordi de har den samme belægning og det samme greb eller er designet med samme SHOWA-teknologi.

2. Du kan også sammenligne op til fire forskellige handsker, med en praktisk tabeloversigt, og se hvilke ligheder og forskelle, der er. Dette kan du gøre ved at klikke på ”add to compare” (tilføj for at sammenligne) fra handskeoversigten ELLER ved at klikke på ”compare this glove” (sammenlign denne handske), hvis du allerede er på produktsiden.

Hvor finder jeg oplysninger om kemikaliehandsker, som beskytter mod kemikalier med et bestemt CAS-nummer?

ChemRest.com er en online forskningsvejledning til håndbeskyttelse mod kemikalier, som gør det meget nemmere at finde oplysninger om kemikalier og CAS-numre.

Gå til ‘ChemRest.com’ og
1. Søg efter enten 1) det kemiske navn eller CAS-nummer, som du er interesseret i, eller 2) den handske, som du bruger.
2. Vælg kemikaliet, produktet eller CAS-nummeret og tryk på søg (du kan vælge flere kemikalier på samme tid).
3. Blandt resultaterne ser du relevante kemikalieoplysninger og gennemtrængningstid, det vil sige hvor lang tid det vil tage for det valgte kemikalie at trænge gennem handsken og nå ind til hånden.

Desuden har vi et topmoderne ‘kemisk laboratorium’ i USA med interne kemikere, der kan give teknisk støtte. Hvis du vil kontakte vores team af kemiske eksperter skal du udfylde kontaktformularen på laboratoriesiden.

Hvor finder jeg brugsanvisninger til handskerne?

Gå til produktsiden for den handske, du vil have, og rul ned til ”downloads” (hent). Her kan du hente databladet, som indeholder en brugsanvisning.

Brugsanvisningen findes på flere sprog og følger også med i emballagen. Således har du den altid lige ved hånden!

Findes der en liste over handsker, der ikke indeholder latex eller andre materialer?

Det er nemt at finde handsker, der er produceret med de materialer eller den belægning, som du leder efter. Gå til ‘SHOWA handsker’ og brug filteret til at søge efter en handske, der passer til dig. Med filteret ”material” (materiale) kan du hurtigt inkludere/ekskludere visse materialer.

Alle vores engangshandsker produceres med nitril og indeholder ikke latex.*

* W1005 + 1005 som findes i Brasilien, Canada, Latinamerika, Nordamerika produceres af naturlig latex

Har I handsker, der er godkendt til håndtering af fødevarer?

Vi har mange SHOWA-handsker, der er fødevaresikre.

Gå til ”SHOWA gloves” (SHOWA-handsker) i menuen øverst og brug filteret ”Food safe” (fødevaresikker) i filtermenuen i den venstre del af siden.

Du kan også vælge ”Food” (fødevarer) under ”find gloves by industry” (søg efter branche) i den øverste menu.

‘Jeg vil se alle fødevaresikre handsker’

Hvilken handske anbefaler I til et bestemt anvendelsesområde?

SHOWA har mange handsker til forskellige opgaver og anvendelsesområder. Du kan nemt finde en passende handske til det, du skal lave, ved hjælp af filtreringsmulighederne nedenfor.

1. Klik på ”SHOWA gloves” (SHOWA-handsker) i menuen øverst for at gå til produktoversigten. På venstre side kan du filtrere efter mange forskellige egenskaber, såsom kategori, risiko, branche eller belægning/materiale.
2. Klik på
i menuen øverst og vælg den risiko, der gælder for din opgave eller dit anvendelsesområde.
3. Klik på ‘find handsker efter branche’ i menuen øverst og vælg din branche.

Har SHOWA handsker med snitbeskyttelse og nitrilbelægning til fedtede anvendelsesområder?

SHOWA har mange handsker til forskellige opgaver og anvendelsesområder. Du kan nemt finde en passende handske til det, du skal lave, ved hjælp af søge- og filtreringsmulighederne nedenfor.

Jeg vil gerne kigge på handsker med snitbeskyttelse

Jeg vil gerne kigge på alle handsker, der beskytter mod olie og gas

Har I handsker med kemisk beskyttelse, som stadigvæk giver god fingerføling og bevægelsesfrihed?

SHOWA har mange handsker til forskellige opgaver og anvendelsesområder. Du kan nemt finde en passende handske til det, du skal lave, ved hjælp af filtreringsmulighederne nedenfor.

1. Klik på ”SHOWA gloves” (SHOWA-handsker) i menuen øverst for at gå til produktoversigten. På venstre side kan du filtrere efter kategori, risiko eller branche for at se handsker med kemisk beskyttelse.
2. Klik på ”find gloves by hazard” (søg efter risici) i menuen øverst og vælg kemisk.
3. Klik på ”find gloves by industry” (søg efter branche) i menuen øverst og vælg kemisk.

Jeg vil gerne kigge på handsker med kemisk beskyttelse
Jeg vil gerne kigge på alle biologisk nedbrydelige kemikaliehandsker

STANDARDER OG CERTIFIKATER

Hvor finder jeg overensstemmelseserklæringen?

1. Gå til produktsiden for den SHOWA-handske, du er interesseret i, enten ved at søge via søgefeltet eller ved at lede efter din handske via ”gloves per hazard” (søg efter risici) eller ”gloves by industry” (søg efter branche) i menuen øverst.

2. På produktsiden ruller du ned og under ”downloads” (hent) finder du overensstemmelseserklæringen. Det er et praktisk PDF-dokument, som du kan printe ud, gemme på computere eller dele med andre.

Jeg vil se alle handsker

Hvor kan jeg se oprindelseslandet for hvert produkt?

Produktets oprindelsesland vises ikke på produktsiden eller i de datablade, der kan hentes.

Hvis du endnu ikke har gennemført din ordre, kan du bede vores kundetjeneste om at sende et certifikat for oprindelsesland.
Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil vores kundetjeneste sende et certifikat for oprindelsesland hurtigst muligt.

Hvis du allerede har gennemført ordren, finder du certifikatet på ordrebekræftelsen samt på fakturaen.

Hvilke handsker har en EN 455-certificering?

Klik på ”SHOWA gloves” (SHOWA-handsker) i menuen øverst for at gå til alle SHOWA-handsker. I produktoversigten, som viser alle SHOWA-handsker, findes et afkrydsningsfelt der hedder ”Medical use” (medicinsk brug). Hvis du markerer dette felt, vises kun SHOWA-handsker, der har EN 455-certificering og som er godkendt til medicinsk brug.

På selve produktsiden kan du under ”norms & certificates” (standarder og certifikater) se, om handsken er godkendt til medicinsk brug. Hvis der vises et EN 455-symbol, ved du, at handsken er godkendt til medicinsk brug.

Klik her for at få flere oplysninger om EN 455-standarden

Har I handsker, der beskytter mod kontaktvarme?

SHOWA har mange handsker til forskellige opgaver og anvendelsesområder. Du kan nemt finde en passende handske, der beskytter mod varme, ved hjælp af filtreringsmulighederne nedenfor.

2. Klik på ‘find handsker efter fare’ (søg efter risici) i menuen øverst og vælg varme. Fra produktoversigten kan du vælge den handske, du er interesseret i, ELLER sammenligne flere handsker med sammenligningsværktøjet.

Derefter vises alle SHOWA-handsker med EN 407-certificering, der beskytter mod kontaktvarme.

Jeg vil se alle varmebestandige handsker

Hvor finder jeg gennemtrængningsdata for den kemiske handske?

Vi tilbyder et gratis onlineregister over kemiske handsker med gennemtrængningsdata for alle kemiske SHOWA-handsker: ChemRest.com
Vælg region og sprog og start søgningen med produktnavnet. Indtast den handske, som du bruger, klik på produktet og gå til ”CHEMREST SEARCH” (CHEMREST-SØGNING) for at finde de gennemtrængningsdata, du har brug for. Opret en gratis konto for at hente resultaterne.

Jeg vil gå til ChemRest.com

Hvilken grad af snitbeskyttelse har jeg brug for?

Det kan være svært at vide, hvilken type snitbeskyttelse, som du eller dine medarbejdere har brug for til at beskytte jer mod risici på arbejdspladsen. Hvilke standarder, der gælder for mekaniske risici, afhænger af i hvilken region, du befinder dig. I Europa anvendes standarden EN 388:2016 for handsker med snitbeskyttelse. Denne standard blev opdateret i 2016 og anvender forskellige testmetoder til at afgøre en handskes snitbeskyttelse.
Vis mig alle handsker med snitbeskyttelse

Vi har udarbejdet en snitbeskyttelsesvejledning, som hjælper dig med at få et knivskarpt billede af hvilken håndbeskyttelse, du bør vælge for at beskytte dig mod snit og flænger. Du kan hente snitbeskyttelsesvejledningen her

SHOWA har udviklet forskellige teknologier, der beskytter dine og dine medarbejderes hænder mod snit og flænger. Hver teknologi er designet med forskellige fibre og giver øget snitbeskyttelse.

Lær mere om DURACoil -teknologien med snitbeskyttelsesniveau C

Lær mere om S-TEX -teknologien med Hagane Coil®-teknologi

STØTTEMATERIALE OG SPØRGSMÅL

Hvor finder jeg kataloger?

Vi har et produktkatalog med alle SHOWA-handsker og forskellige branchespecifikke produktbrochurer.
Alle SHOWA’s brochurer og kataloger kan hentes på vores websted.
Rul helt ned på siden og under ”useful links” (nyttige links) finder du vores brochurer og kataloger.

Jeg vil se alle brochurer og kataloger

Findes jeres kataloger på alle sprog?

Vi har et produktkatalog med alle SHOWA-handsker på engelsk, spansk, hollandsk, fransk, tysk, portugisisk (Brasilien) og italiensk. Du kan finde kataloget under ”useful links” (nyttige links) på vores websted.

Sørg for at du har valgt den rigtige region og det rette sprog, så du kan se hvilke handsker, der er tilgængelige i dit område. I menuen øverst til højre på siden kan du ændre 1) region og 2) sprog.

Jeg vil se alle brochurer og kataloger

Hvad er EBT?

I 2002 lancerede vi vores første biologisk nedbrydelige nitrilhandske med vores revolutionerende Eco Best Technology® (EBT) og vi har i dag et bredt sortiment af EBT-handsker til mange forskellige anvendelsesområder.

EBT accelererer den biologiske nedbrydning af nitril til et organisk materiale i biologisk aktive affaldsdepoter. Handskerne har de samme kvaliteter, egenskaber og beskyttelsesniveauer – men er bedre for miljøet.

Jeg vil læse mere om EBT
Jeg vil se alle de biologisk nedbrydelige SHOWA-handsker

Kan man genbruge handsker med EBT-teknologi?

Alle genanvendelige biologisk nedbrydelige SHOWA-handsker kan vaskes. Du finder brugsanvisningen på databladet, som du kan hente fra produktsiden og som fulgte med emballagen.
SHOWA’s biologisk nedbrydelige engangshandsker kan dog, som ordet siger sig selv, kun anvendes én gang. Efter brug skal engangshandsker bortskaffes på passende vis.

Vi tilbyder mange forskellige EBT-handsker til både engangsbrug og til genanvendelse. Du kan se en oversigt over alle SHOWA’s EBT-handsker under ”our protective gloves” (vores beskyttelseshandsker) på startsiden og derefter klikke på ”biodegradable (EBT) gloves” (biologisk nedbrydelige (EBT) handsker).

For at være helt sikker på at en handske kan genanvendes, bør du hente databladet fra produktsiden og læse brugsanvisningen.

Jeg vil se en oversigt over SHOWA’s EBT-handsker

Jeg vil læse mere om EBT

Hvilken handske anbefaler I til et bestemt anvendelsesområde eller til et bestemt kemikalie?

SHOWA har mange handsker til forskellige opgaver og anvendelsesområder. Du kan nemt finde en passende handske til det, du skal lave, ved hjælp af filtreringsmulighederne nedenfor.

1. Klik på ”SHOWA gloves” (SHOWA-handsker) i menuen øverst for at gå til produktoversigten. På venstre side kan du filtrere efter kategori, risiko eller branche for at se handsker med kemisk beskyttelse.
2. Klik på ”find gloves by hazard” (søg efter risici) i menuen øverst og vælg kemisk.
3. Klik på ”find gloves by industry” (søg efter branche) i menuen øverst og vælg kemisk.

Jeg vil se alle handsker med kemisk beskyttelse

Har I billeder, som kan anvendes på vores websted, kataloger osv.?

Vores mediebibliotek er fuld af produktbilleder i høj og lav opløsning. Hvis du opretter en gratis konto kan du hente alle de billeder, du har brug for.
Du finder mediebiblioteket ved at rulle ned til bunden af siden, hvor du befinder dig, og under ”useful links” (nyttige links) finder du linket til mediebiblioteket.

Klik for at gå til mediebiblioteket

Hvad er min handskestørrelse?

Handskestørrelsen kan variere mellem forskellige typer handsker. Du kan have en handske med snitbeskyttelse i størrelse 7/S og en anden handske med snitbeskyttelse i størrelse 7/M. Dette afhænger af handskens elasticitet og fingerføling samt hvilke håndforme, der blev brugt til at fremstille handsken.

Du finder et størrelsesskema for vores handsker nederst på vores websted. Med dette skema kan du nemt finde den rette handskestørrelse!

Rul ned til bunden af den side, hvor du befinder dig og under ”useful links” (nyttige links) kan du hente størrelsesvejledningen i PDF-format. Du har også adgang til størrelsesvejledningen fra produktsiderne. Under produktbillederne er der en knap til at hente størrelsesvejledningen.

Jeg vil hente størrelsesvejledningen til handskerne

PRISER OG KØB

Hvem er salgsrepræsentant for hvert kundeområde?

Vi har regionale chefer rundt omkring i Europa, USA og Latinamerika. Hvis du vil tale med en sælger i dit område, skal du udfylde kontaktformularen nedenfor.

Hvad skal jeg gøre for at få en handskeprøve? 

Hvad skal jeg gøre for at få en handskeprøve?
2. Når du klikker på knappen, åbnes en kontaktformular, hvor du udfylder dine kontaktoplysninger og din eller dine medarbejderes handskestørrelse. Du kan bede om op til fem forskellige handsker!

Bemærk, at handskeprøver kun er tilgængelige for firmaer og virksomheder med mindst 25 medarbejdere.

Hvor finder jeg priserne på SHOWA-handskerne?

Kontakt vores kundetjeneste eller en lokal forhandler.
Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kan jeg købe handsker direkte fra SHOWA?

Alle vores handsker sælges via distributionskanaler.
Hvis du er slutbruger, anbefaler vi, at du kontakter den forhandler, der er nærmest dig. Vi kan hjælpe dig med teknisk støtte og evalueringsprogrammer, men salg og kommunikation går gennem forhandleren.

Hvis du er forhandler, er du velkommen til at kontakte vores lokale salgsrepræsentant.

Kan SHOWA skabe et handskeprogram?

Vi tilbyder alle kunder et gratis evalueringsprogram, så du kan afgøre, hvilken handske, der passer medarbejderne bedst.

Dette evalueringsprogram tager fire uger at gennemføre og det består af fire trin.

1. Indledende møde
2. Levering af prøveeksemplarer til afprøvning
3. Evaluering af prøveeksemplarer
4. Håndbeskyttelsesprogram

Bemærk, at evalueringsprogrammet er udviklet til firmaer og virksomheder med mindst 25 medarbejdere. Hvis din virksomhed er mindre, anbefaler vi, at du kontakter din lokale forhandler for yderligere oplysninger til SHOWA-handsker.

Få mere at vide om 4WTP

Hvordan starter jeg med evalueringsprogrammet (4WTP)?

Hvis du er interesseret i at starte evalueringsprogrammet, er du velkommen til at kontakte din lokale salgsrepræsentant.

finder du yderligere oplysninger om programmet.

Jeg vil gerne hente 4WTP-brochuren

For yderligere oplysninger om vores 4WTP og en trin-for-trin-vejledning til vores evalueringsprogram kan du hente vores 4WTP-brochure.

Se videoen

ORDRER OG LOGISTIK

Hvor lang tid tager det at få ordren?

Leveringstiden afhænger af flere ting. Når du har gennemført din ordre, modtager du en bekræftelse fra SHOWA inden for 48 timer. Så snart ordrebekræftelsen er sendt, kan vi give dig en omtrentlig leveringsdato.

Du kan læse mere om vores vilkår og betingelser her

Hvis du vil have de seneste oplysninger om din ordrestatus, er du velkommen til at kontakte din kontaktperson hos kundetjenesten.

Hvornår bliver udsolgte handsker igen tilgængelige? (hvis der ikke er flere på lager)

Hvis du har en endnu ikke afsendt ordre, informerer SHOWA dig om leveringsdatoen, så snart vi får nye produkter på lager.
Kontakt kundetjenesten for mere specifik information og præcis tidsplan.

Kan I sende et referencenummer?

Det er ikke altid muligt at sende et referencenummer, da det afhænger af leveringsadressen og om transportøren giver mulighed for at spore ordren. Vi bestræber os altid for at give dig detaljeret information og leveringen af dine SHOWA-handsker. *Hvis produkterne sendes fra USA, står referencenummeret på fakturaen.
Hvis du vil have flere oplysninger om din ordre, kan du kontakte din kontaktperson hos kundetjenesten.

Hvor kan jeg købe SHOWA-handsker i min region?

SHOWA’s beskyttelseshandsker kan købes via vores internationale netværk af forhandlere. Vi har samarbejdsaftaler med mange forhandlere, som er godkendt til at sælge vores SHOWA’s produkter. For yderligere oplysninger om SHOWA’s forhandlernetværk bedes du kontakte vores kundetjeneste eller den lokale salgsrepræsentant.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så sender vi din forespørgsel videre til den rette sælger.

Information om forsendelse og levering

Alle produkter sendes i overensstemmelse med Incoterms 2010, som angivet på ordrebekræftelsen.
Detaljerede og opdaterede oplysninger om forsendelsen og leveringen af din ordre kan ses på ordrebekræftelsen. Ellers kan du kontakte din kontaktperson hos den lokale kundetjeneste.

Du kan læse mere om vores vilkår og betingelser her

Kan I sende en liste over alle mine endnu ikke afsendte ordrer?

Hvis du vil have en liste over dine endnu ikke afsendte ordrer, bedes du kontakte din kontaktperson hos den lokale kundetjeneste.

Kan I sende fakturaerne for ordrerne?

Så snart du har modtaget ordrebekræftelsen, er ordren bekræftet og under behandling. Så snart ordren er klar til levering, sendes fakturaen fra SHOWA. Hvis du gerne vil have, at vi sender fakturaen igen, kan du kontakte din kontaktperson hos den lokale kundetjeneste.

*I USA sendes alle fakturaer pr. e-mail, brevpost eller EDI dagen efter forsendelsen.

Hvor stor er pakken?

Oplysninger om pakken findes på produktsiden for den SHOWA-handske, som du har valgt. Her angives, hvor mange handsker/par, der er i en plastikpose og hvor mange plastikposer, der er i en kasse.

Detaljerede oplysninger om din pakkes størrelse angives på følgesedlen, der følger med pallen/ordren.

Hvor finder jeg oplysninger om pakken?

1. Klik på SHOWA-handsker i menuen øverst for at gå til alle SHOWA-handsker og klik på den, der interesserer dig. Gå til produktsiden for den SHOWA-handske, du vil have, enten ved at søge via søgefeltet eller ved at lede efter din handske via ‘find handsker efter fare’ eller ‘find handsker efter branche’  i menuen øverst.

 

2. På produktsiden ruller du ned til ”packaging” (pakke) i højre side. Oplysninger om pakken vises som følger:

– handsker/par pr. plastikpose
– plastikposer pr. kasse
– handsker/par pr. kasse

Hvis du kigger på engangshandsker angives oplysninger om pakken på følgende måde:

– handsker pr. dispenser
– dispensere pr. kasse
– handsker pr. kasse

3. Under ”downloads” (hent) kan kan hente databladet i et praktisk PDF-format, så du nemt kan printe det ud, gemme det på en computer/mobiltelefon eller dele det med andre. Oplysninger om pakken vises også på databladet.

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag