showa
0

REJSEN TIL PERFEKTION: ALTID EN HANDSKE FORAN

Innovation giver mening, når det faktisk bidrager med noget nyttigt. Hver gang SHOWA udvikler et nyt koncept, øges både komfort og sikkerhed. Denne evne til at forudse behov og levere løsninger, der med tiden sætter standarder, er baseret på uovertrufne teknologiske kompetencer og er helt uafhængig. I 1954 udviklede SHOWA verdens første fuldt belagte PVC-handske og skabte dermed noget helt nyt inden for håndbeskyttelse.

"Vi kopierer aldrig".

SHOWA lever op til dette grundlæggende princip og har altid formået at være anderledes ved hele tiden at lede efter nye løsninger og have et enkelt mål: Den bedst mulige håndbeskyttelse til dig.

Vores solide investering i forskning og produktudvikling tilpasses hurtigt efter brugernes behov og ændringerne i den globale efterspørgsel efter nye og innovative produkter. Over 100 forskere, designere og ingeniører dedikerer deres energi til at udvikle nye modeller i tæt samspil med produktionsanlæg og kundebehov. Hver prototype bliver testet under virkelige forhold på vores kunders arbejdspladser. Det aktive samarbejde mellem alle disse aktører i denne cyklus demonstrerer vores forpligtelse til konstant at stræbe efter perfektion. Lige fra den tekniske udvikling til slutbrugerens anvendelse er vores handsker bedre skabt til at yde bedre.

VIDSTE DU?

SHOWAs grundlægger, AKEO TANAKA, var perfektionist og indførte dette personlighedstræk i virksomheden ved at implementere de strengeste kvalitetskontroller. Siden den første produktion inspiceres hver eneste SHOWA-handske individuelt på vores fabrikker, så du bærer den perfekte handske hver eneste gang.