showa
0

Handsker til lagerarbejde

SHOWA’s PPE-lagerhandsker giver et højt niveau af beskyttelse mod risici, der altid er til stede på et lager.

Dine hænder har brug for kvalitetsbeskyttelse

Hvis du arbejder på et lager eller et distributionsanlæg, skal du have ferme hænder til at udføre et fremragende arbejde. Fra løft til betjening af gaffeltrucks har du brug for ordentligt beskyttede hænder.

Du kan dog ikke bære hvilken som helst type handsker som beskyttelse. Hvis du vælger den forkerte handsketype, kan du miste grebet, når du håndterer varer, og det kan endda resultere i en dødsulykke.

Kvaliteterne ved en god lagerhandske

Ethvert lager er forskelligt, så du har brug for en handske med specifikke funktioner, der imødekommer den slags arbejde, du udfører. Følgende kvaliteter skal være til stede i dine lagerhandsker:

  • Beskyttende belægning
  • Vandtætte
  • Ergonomisk form
  • Isolering
  • Godt greb

Man kan finde mange handsker, der tilbyder flere af disse egenskaber. Det er imidlertid bedst at finde et produkt, der besidder alle de elementer, der er nødvendige ved kvalitets-lagerhandsker.

SHOWA fremstiller lagerhandsker med hver af de ovennævnte egenskaber plus en række andre funktioner, der er specifikke for det arbejde, du udfører.

Selvom beskyttelse er det primære formål med enhver handske, mener vi hos SHOWA, at beskyttelse ikke bør kompromittere komforten.

SHOWA’s handsker er udviklet til at efterligne håndens naturlige krumning. De sidder tæt til og opretholder åndbarhed, så varme og fugt indefra kan slippe ud.

Vi har handsker konstrueret med Hagane Coil®-foring og Kevlar®, der giver overlegen beskyttelse mod snit og hudafskrabninger. Hvis du skal udføre finere opgaver, har vi også arbejdshandsker med multi-polyestertråde, der opretholder dine hænders fingerfærdighed.

Dine hænder fortjener fremragende handsker til lagerarbejde

SHOWA fremstiller lagerhandsker, der yder fremragende beskyttelse og har en behagelig pasform. Det bedste af det hele er, at vores bedste lagerhandsker endda også hjælper med at forebygge træthed i hænderne, hvilket gør det muligt for dig at arbejde i mange timer uden at belaste hænderne.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag