showa
0

Sundhedspleje

Handsker til sundhedspleje │ SHOWA Glove Manufacturer

Forskellen på plejehandsker?

SHOWA’s plejehandsker af medicinsk kvalitet er velegnede til industrielle anvendelser og i laboratorier!

At finde de rigtige plejehandsker har aldrig været så vigtigt som nu.

Handsker betragtes som en nødvendighed for alle dem, der arbejder i sundhedssektoren, som et vigtigt personligt værnemiddel. Uanset om du arbejder i et laboratorium eller én-til-én med patienter, er det vigtigt, at du har adgang til det nødvendige personlige beskyttelsesudstyr for at sikre mod forurenende stoffer som kemikalier og/eller vira og bakterier. Det er her SHOWA’s plejehandsker kommer ind.

Når du arbejder i sundhedssektoren, er det afgørende at bruge de rette personlige værnemidler, hvilket kræver plejehandsker af medicinsk kvalitet. Medicinsk kvalitet refererer simpelthen til handsker, der er mærket til anvendelse inden for det medicinske område.

Det er også vigtigt at bemærke, at plejehandsker typisk er opdelt i to kategorier:

  • Undersøgelses-/medicinske handsker: Undersøgelseshandsker, ofte kaldet medicinske handsker, er handsker til engangsbrug, der bruges til forskellige procedurer og undersøgelser. De bruges til at forhindre risikoen for krydskontaminering af bakterier og vira mellem patienter og plejere. Disse handsker leveres ofte i æsker med et større antal og betragtes som anvendelige til generelt brug, der ikke kræver et sterilt miljø.
  • SOperationshandsker: Operationshandsker er derimod plejehandsker, der er pakket individuelt for at opretholde sterilisering, og som skal opfylde en meget højere standard, hvad angår handskernes kvalitet.

SHOWA’s pleje-PPE-handsker er førende inden for engangshåndbeskyttelse og er endda godkendt af FDA til medicinske undersøgelser, hvilket betyder, at FDA har bedømt disse handsker, og de er blevet vurderet til at være medicinsk udstyr i klasse I, hvilket kræver en 510(k)-førmarkeds-meddelelse. Disse PPE-handsker er også godkendt med den europæiske standard EN455 til medicinsk udstyr.

Det betyder, at disse handsker opfylder og/eller overgår en række præstationskriterier, herunder:

  • Lækagesikker
  • Rivsikker
  • Biokompatible (forårsager ikke skader på levende væv)
Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag