showa
0

Olie- og gasresistente handsker │ SHOWA Glove Manufacturer

SHOWA Glove Manufacturer tilbyder forbrugerne de bedste olie- og gasresistente handsker.

Olieresistente handsker er et fremragende redskab til enhver, der arbejder med en række forskellige olier og smøremidler. De bliver en nødvendighed for dem, der kommer i regelmæssig kontakt med sådanne stoffer, fordi de efter et stykke tid kan begynde at ødelægge huden.

Ikke kun det, men arbejdere har også høj risiko for kvæstelser på grund af fastklemte ​​eller knuste fingre/hænder, mens de arbejder med tunge maskiner, hvilket resulterer i ca. 50-80 % af alle personskader i olie- og gasindustrien.

I stedet for at fortsætte med at udsætte din hud for disse materialer og farer, skal du investere i et ordentligt par olieresistente handsker.

Derfor skal du investere i gas- og olieresistente handsker

Olie- og gasresistente handsker hjælper med at beskytte dig og alt, hvad du håndterer.

Mens de arbejder i olie- og gasindustrien, ville det være fornuftigt, at arbejderne skulle bære tilstrækkelig beskyttelse mod eksponering for flydende olieprodukter og andre potentielt irriterende og farlige materialer.

Imidlertid er kemisk eksponering ikke den eneste fare, som de, der arbejder i olie- og gasindustrien, har brug for at beskytte sig mod. Studier [cb1] viser, at nogle af de mest almindelige kvæstelser i denne branche omfatter:

  • Snit/hudafskrabninger/stiksår
  • Forbrændinger
  • Blå mærker
  • Eksponering for infektioner/bilogiske forbindelser
  • Amputation

 

Disse kan være resultatet af overdreven udsættelse for vibrationer, ekstrem varme/kulde, eller af at blive ramt eller fanget mellem mekaniske genstande/tungt udstyr. En af de bedste måder at forhindre sådanne skader på, er det rigtige par olie- og gasresistente handsker fremstillet med mere robuste teknologier, der hjælper med at mindske virkningen og sværhedsgraden af ​​arbejdsulykker.

Olie- og gasresistente handsker fra SHOWA

Uanset om du bruger dine dage på biler eller et olieraffinaderi – er det vigtigt at investere i olie- og gasresistente handsker. Uanset om du arbejder som en del af dækbesætningen, eller du er montør, rigger eller arbejder med tungt udstyr, skal du investere i et par olie- og gasbestandige handsker, der beskytter dig mod kemisk eksponering og forhindrer en række skader.

SHOWA Glove Manufacturer har et bredt udvalg af olie- og gasbestandige handsker at vælge imellem, hvilket garanterer, at du finder den perfekte pasform og løsning.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag