showa
0

Kvalitets-trykkerihandsker til alle dine printopgaver

Trykkeriarbejde er sjovt og berigende, men det indebærer også forskellige risici for hænderne på grund af de kemikalier og maskiner, der bruges. SHOWA’s udvalg af de allerbedste PPE-trykkerihandsker er udviklet til at yde et højt niveau af håndbeskyttelse mod sådanne risici og fjerne ubehagelighederne ved dine trykkeriopgaver.

Vores kvalitet og pålidelige udvalg af trykkerihandsker

Som en virksomhed, der er dedikeret til innovation og kvalitet af håndbeskyttelse, er SHOWA din one-stop-shop for alle dine behov for trykkerihandsker. Vi har trykkerihandsker til enhver trykkeriopgave, og vores udvalg af handsker omfatter:

Kemiresistente

Når du bruger skrappe kemikalier, blæk, olier og fedt til trykning, er det vigtigt at sikre, at dine hænder er godt beskyttet. Vores udvalg af kemikalieresistente trykkerihandsker af høj kvalitet forhindrer direkte kontakt med sådanne kemikalier, og har et unikt manchetdesign, der reducerer risikoen for, at der trænger væske ind i din handske.

Skærefaste

SHOWA’s skærefaste trykkerihandsker beskytter dine hænder og fingre mod flænger, dybe snit og andre håndskader, som man kan risikere ved trykkerimaskiner. Mulighederne omfatter Kevlar, konstrueret garn, nylon, glasfiber, polyester, HPPE og bomuld.

Stødsikre og slidstærke

Trykkerimaskiner udsætter ikke kun dine hænder for faren for snit og flænger, men også smertefulde hudafskrabninger på grund af de besværlige presseværktøjer, der bruges til skære- og trykkeriopgaver. Med vores stødsikre og slidstærke trykkerihandsker har du en ting mindre at bekymre dig om, fordi du får den maksimale beskyttelse af hænderne mod potentielle hudafskrabninger.

Vibrationsbeskyttende handsker

Langvarig vibration fra skære- og trykkerimaskiner kan påvirke nervesystemet og føre til en tilstand kaldet hånd-arm vibrationssyndrom (HAVS). Vores vibrationsbestandige handsker absorberer det meste af stødet, hvilket reducerer den vibrationsenergi, der overføres til dine hænder af sådanne maskiner, og holder dig beskyttet mod HAVS.

SHOWA udvikler og producerer et stort udvalg af PPE-trykkerihandsker, og vi garanterer, at de giver overlegen beskyttelse af hænderne mod risici forbundet med trykkeriopgaver. Vi er meget specialiserede og har en trykkerihandske til næsten enhver trykkeriopgave.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag