showa
0

Kemikaliebeskyttende handsker

PPE-løsninger til kemikaliefarer

SHOWA tilbyder en række handsker og ærmemanchetter til alle typer kemikaliebeskyttelse. Vi tilbyder et udvalg af komfortable, holdbare og meget funktionelle PPE-handsker, som skærmer mod de giftige påvirkninger fra kemiske stoffer, når det handler om arbejde med farlige kemikalier.

Handsker med essentiel kemikaliebeskyttelse

Kemikaliebeskyttende handsker er vigtige for din huds sikkerhed. Disse handsker kan være forskellen mellem hænder, der forbliver sikre og upåvirkede af farlige kemikalier, farlige væsker og giftige stoffer, og dem, der bliver arrede og på anden måde skadet på grund af utilstrækkelig beskyttelse.

Kemikaliebeskyttende handsker er vigtige i mange brancher og til yderligere hjemmeprojekter og fritidsaktiviteter. Sådanne skærefaste handsker er nyttige i situationer, der omfatter: Teknik, metalarbejde, opgaver med kemikalier, olie og gas, mekanik, landbrug, anlægsarbejde, kommunale opgaver, bilindustrien, laboratorieprojekter, rumfart, viceværtsfunktioner og meget mere.

Holdbare, fleksible og stærke, kemikaliebeskyttende handsker og armovertræk giver dig optimal beskyttelse under forskellige aktiviteter, herunder kemisk sprøjtning og behandling, boring, klargøring til lakering, rørføring, montering af emner, vask og rengøring, maling og sprøjtelakering, metalstansning og meget mere.

Hvor kan du bruge kemikaliebeskyttende handsker?

Kemikaliebeskyttende handsker er vigtige i mange brancher og til yderligere hjemmeprojekter og fritidsaktiviteter

Kemikalieresistente handsker er nyttige i situationer, der omfatter: Teknik, metalarbejde, opgaver med kemikalier, olie og gas, mekanik, landbrug, anlægsarbejde, kommunale opgaver, bilindustrien, laboratorieprojekter, rumfart, viceværtsfunktioner og meget mere.

Holdbare, fleksible og stærke, kemikaliebeskyttende PPE-handsker og armovertræk giver dig optimal beskyttelse under forskellige aktiviteter, herunder kemisk sprøjtning og behandling, boring, klargøring til lakering, rørføring, montering af emner, vask og rengøring, maling og sprøjtelakering, metalstansning og meget mere.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Fare

Brancher

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag