showa
0

Showa

ECO BEST TECHNOLOGY®®

SAMME HANDSKE, MERE MILJØVENLIG.

SHOWAs revolutionerende Eco Best Technology® (EBT) gør en forskel for miljøet uden kompromis med hensyn til beskyttelse og ydeevne.

Vores biologisk nedbrydelige nitrilhandsker blev lanceret i 2012 og er branchens første, og i dag tilbyder SHOWA det mest omfattende udvalg af biologisk nedbrydelig håndbeskyttelse på markedet.

SAMME KVALITET, YDELSE OG BESKYTTELSE, BEDRE TIL PLANET.

MILJØPÅVIRKNINGEN ER DEN ENESTE FORSKEL

Vidste du, at af de 150 milliarder par handsker, der produceres hvert år, kastes anslagsvis 100 milliarder par handsker hvert år? Som et resultat havner bunker af handsker på deponeringsanlæg hvert år.

Takket være sin specielle sammensætning nedbrydes vores EBT-handsker inden for 1 til 5 år på aktive deponeringsanlæg, hvor almindelige nitrilhandsker har brug for mere end 100 år.

EBT kræver biologisk aktive lossepladser for at opnå biologisk nedbrydning. Det betyder, at handsker med EBT ikke begynder at blive biologisk nedbrudte, før de kasseres. Disse egenskaber er blevet vurderet af uafhængige, certificerede laboratorier, som benytter de internationale ASTM-testmetoder (ASTM D5511).

som dokumenteret ved test i form af ASTM D5511 og D5526

HVORDAN VIRKER EBT?

EBT fremskynder den biologiske nedbrydning af nitril til organisk forbindelse på biologisk aktive deponeringsanlæg:
  • [ 1 ] EBT-materialer sættes til nitrilen under produktionen
  • [ 2 ] Handsker er bortskaffet
  • [ 3 ] Handsker overføres og kasseres til biologisk aktive deponeringsanlæg
  • [ 4 ] Mikroorganismer nedbryder EBT-materialerne for at nedbrydes inden for 1-5 år
  • [ 5 ] Organisk jord og biogas efterlades på sin plads

SHOWA ER DEDIKERET TIL BÆREDYGTIGHED

For os er bæredygtighed ikke blot en forpligtelse, det er en del af vores arv. Vores EBT bionedbrydelige nitrilhandsker er branchen først, og i dag tilbyder SHOWA det mest omfattende udvalg af bionedbrydelig håndbeskyttelse på markedet. EBT er et næste trin i vores bæredygtighedsrejse: en måde at reducere den påvirkning, handskerne har på miljøet

Denne strategi er fortsat et primært fokus, da vi udvider EBT til enhver farve og millimetertykkelse inden for vores produkttilbud, inklusive genanvendelige handsker. På denne måde kan vi imødekomme dagens krav uden at gå på kompromis med i morgen.

Deltag i SHOWA og find din EBT-handske nedenfor.