showa
0

MIKROFIBER TECHNOLOGY®

Hos SHOWA mener vi, at komfort er lige så vigtigt, som beskyttelsen er, og derfor har vi mindsket vægten og forbedret effektiviteten i vores nye model. for at tilbyde denne enestående kombination har vi udviklet et mikrofiberstof.

HVAD ER MIKROFIBER?

Mikrofiber er et syntetisk stof med meget små fibre eller tråde. Mikrofibrenes diameter er ca. 20 gange mindre end et menneskehår. De mest almindelige typer mikrofiber er fremstillet af polyester, polyamid eller en kombination af polyester, polyamid og polypropylen.

Mikrofiber bruges til at lave måtter, strik og vævning til beklædning, betræk, industrifiltre og rengøringsprodukter. Form, størrelse og kombinationerne af syntetiske fibre udvælges på baggrund af specifikke karakteristika, herunder blødhed, slidstyrke, absorption, vandafvisningsevne, elektrostatik og filtreringsevne.

[ 1 ] Mikrofiber
[ 2 ] Bomuldsfibre

MICROFIBERSTOF FAKTA: HØJT YDELSESNIVEAU OG ET LAVT VEDLIGEHOLDELSESNIVEAU

  • [ 1 ] Åndbare stoffer
  • [ 2 ] Bevarer den oprindelige pasform
  • [ 3 ] Blødhed og komfort, der minder om naturlige fibr
  • [ 4 ] Har gode svedtransporterende egenskaber
  • [ 5 ] Meget holdbare
  • [ 6 ] Vejer mindr
  • [ 7 ] Let at vedligeholde og rengøre
381

VIDSTE DU?

Mikrofiberstoffet er bedst anerkendt i tekstilindustrien på grund af dets absorberende egenskaber. Atleter bruger ofte mikrofibertøj eksempelvis i cykeltrøjer, for at forbedre deres præstationer i konkurrencer, da det har en høj absorberingsevne til at absorbere sved, så man undgår irritation.

381

GIV ENDNU BEDRE KOMFORT OG BESKYTTELSE

Professionelle har brug for optimalt greb og maksimal komfort under udførelsen af opgaver, som kræver handsker med høj slidstyrke, lang levetid, og at hænderne samtidig holdes tørre og kølige. Til brugere, som udfører opgaver lige fra generel håndtering til kompliceret montage, kræves høj slidstyrke, bevægelighed, fingerføling og komfort – SHOWA 381 er den ideelle multifunktionelle løsning. Det er den letteste SHOWA-handske med mikroporøs nitrilbelægning understøttet af mikrofiber-inderbeklædning med et slidstyrkeniveau på op til 4.

Det er kun fibre, der er mindre end 1 denier, der kan kaldes mikrofibre. 381-mikrofiberen er 0,52 denier tykkere og hele handsken vejer kun 19 gram. Komforten forbedres yderligere af, at vi har øget åndbarheden og fugttransporteringen med 20 % sammenlignet med vores standardudbud.

HVORDAN VIRKER DET?

For det første giver den mikroporøse nitrilbelægning i 381 et uovertruffen greb, mens varm luft og fugt fra handskens inderside stadig kan slippe ud, så hænderne forbliver tørre.

For det andet absorberer mikrofiber-inderbeklædningen hurtigt sved og fugt. Grundet de kohæsive egenskaber i vand trækkes vandmolekylerne langs de tynde fibre i mikrofiber materialet. Den større overflade, der skabes af utallige fibre, tillader mikrofibermaterialerne at holde mere end 6 gange deres vægt i væske. Samtidigt udløser den større overflade og varmen fra hånden hurtigere fordampning, hvor tørretiden er 20 % kortere end på almindelige handsker.

Dette resulterer i køligere og mere tørre hænder.