showa
0

Handschoenen voor algemeen gebruik

Kwaliteitshandschoenen voor algemeen gebruik

Of u nu in de gezondheidszorg, het onderwijs of in een fabriek werkt, het juiste paar handschoenen kan het verschil betekenen tussen een vlot verlopende werkdag en zwaar handletsel waardoor u in de medische molen terecht komt. SHOWA zorgt ervoor dat dit u nooit hoeft te overkomen.

Wij produceren en distribueren een breed assortiment aan hoogwaardige, veelzijdige handschoenen voor algemeen gebruik.

Handschoenen voor algemeen gebruik kopen

Hoewel alle SHOWA-handschoenen voor algemeen gebruik van superieure kwaliteit zijn, is het toch van het grootste belang dat u een paar handschoenen vindt dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Hieronder enkele aspecten waar u op moet letten om het perfecte paar te vinden:

  • Toepassing
  • Materiaal
  • Palmcoating
  • Pasvorm
  • Prestaties
  • Sluiting

Waarom niets uw handen zo veilig houdt als SHOWA-handschoenen

SHOWA voorziet haar klanten al 70 jaar van hoogwaardige handschoenen voor algemeen gebruik. We zijn ooit begonnen als een klein bedrijfje met een passie voor het produceren van hoogwaardige veiligheidshandschoenen, maar zijn sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en leverancier van kwaliteitshandschoenen voor algemeen gebruik en hand-PBM.

Dankzij onze ruime ervaring en onze toewijding om op de hoogte te blijven nieuwe trends in de sector, kunnen wij voortdurend de grenzen van de innovatie op het gebied van handveiligheid verleggen, waardoor elk paar van onze handschoenen niets anders dan superieure handbescherming, veelzijdigheid en waarde biedt.

Of u nu handschoenen in bulk nodig hebt voor uw laboranten of handschoenen voor algemeen gebruik voor uw logistiek medewerkers, SHOWA zorgt ervoor dat al uw verwachtingen voor handveiligheid worden overtroffen

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Gevaar

Branches

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten