showa
0

Veiligheidshandschoenen voor Luchthavens en havens

Luchthaven- en havenhandschoenen │ SHOWA Handschoenen fabrikant

SHOWA maakt alleen het beste van het beste als het om luchthaven- en havenhandschoenen aankomt.

U zou misschien zeggen dat handschoenen niet bij het standaard uniform van een luchthavenmedewerker horen, behalve dan de witte of blauwe exemplaren die worden gedragen door werknemers die uw bagage inchecken of screenen. Veel mensen die op het vliegveld werken, zowel binnen in de terminals als buiten bij de taxizone en landingsbanen, moeten echter luchthavenhandschoenen dragen voor hun werk.
Voor werknemers van zeehavens zijn havenhandschoenen wel een standaard onderdeel van het uniform, omdat zij extra moeten worden beschermd tegen het weer en mogelijk letsel veroorzaakt door de lading waar ze dagelijks mee werken.

Waarom werknemers luchthaven- en havenhandschoenen nodig hebben

Of uw luchthavenmedewerkers nou buiten zijn blootgesteld aan de elementen of binnen met tassen sjouwen, SHOWA’s handschoenen beschermen uw personeel.

Al denkt u er misschien niet meteen aan, handschoenen behoren wel degelijk tot de standaarduitrusting van haven- en luchthavenpersoneel. Als u buiten werkt om vliegtuigen veilig naar de terminal te loodsen, heeft u misschien wel stevige handschoenen nodig om uw handen warm te houden, zeker ‘s winters.

Wie met bagage moet werken, heeft ook een paar hoogwaardige, stevige handschoenen nodig om veilig met zware tassen om te kunnen gaan en deze van en naar het vliegtuig te torsen.

Havenpersoneel moet niet alleen beschermd worden tegen het weer, maar ook tegen mogelijk letsel als gevolg van het werken met machines, metalen zeecontainers en luchtvracht, waarbij ze een reëel risico lopen op het oplopen van snijwonden door een tal van scherpe randjes.

Luchthaven- en havenhandschoenen van SHOWA

Uw luchthaven- en havenpersoneel moet over de nodige beschermingsmiddelen beschikken om hun werk veilig te kunnen doen.

SHOWA’s luchthaven- en havenhandschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen om uw personeel voldoende keuze te bieden. Of u nu acrylhandschoenen zoekt voor lichtere toepassingen of stevige HPPE- of polyester-handschoenen, SHOWA Handschoenenfabrikant heeft precies wat u zoekt.

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten