showa
0

DE WEG NAAR DE PERFECTIE: ALTIJD EEN HANDSCHOEN VÓÓR

cInnovatie is zinvol als het daadwerkelijk bijdraagt tot iets nuttigs. Telkens als SHOWA een nieuw concept ontwikkelt, verbeteren we het comfort en de veiligheid van de gebruiker. Dit vermogen om te anticiperen op behoeften en oplossingen aan te reiken die uiteindelijk een maatstaf worden, berust op een ongeëvenaarde technologische expertise. Hierin zijn we volledig autonoom. In 1954 ontwikkelde SHOWA de eerste volledig gecoate pvc-handschoen ter wereld, waardoor handbescherming een heel ander aanzien kreeg.

“Wij kopiëren nooit”.

SHOWA is trouw aan dit basisprincipe en is er altijd in geslaagd anders te zijn, voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen met slechts één doel voor ogen: uw beste handbescherming.

Onze robuuste investering in onderzoek en productontwikkeling is reeds afgestemd op de gebruikersbehoeften en de verschuivingen van de mondiale vraag naar nieuwe en innovatieve producten. Meer dan 100 onderzoekers, ontwerpers en ingenieurs besteden hun energie aan het ontwikkelen van nieuwe modellen in nauwe samenwerking met productievestigingen en klantbehoeften. Elk prototype wordt getest onder reële omstandigheden op de locaties van onze klanten. De actieve samenwerking van al deze actoren in deze cyclus is het bewijs van ons constante streven naar perfectie. Van engineering tot eindgebruik worden onze handschoenen beter ontworpen om beter te presteren.

WIST U DAT

De oprichter van SHOWA, AKEO TANAKA was een perfectionist en verankerde deze karaktertrek in het bedrijf door de invoering van de strengste kwaliteitscontroles. Vanaf de eerste productie wordt elke SHOWA handschoen in onze fabrieken individueel geïnspecteerd zodat u telkens een perfecte handschoen aantrekt.

GEÏNTEGREERDE PRODUCTIE: EEN OMGEVING VAN INTELLIGENTE ONTWIKKELING CREËREN

De R&D-afdeling bij SHOWA bestaat uit drie samenwerkende teams: één focust op materialen, een ander op breitechnologieën en een derde team is gespecialiseerd in handvormen en vormontwerp. Eén van onze talrijke onderscheidende kenmerken is ons vermogen om een product helemaal intern binnen het bedrijf te ontwikkelen, van de handvorm tot de productielijn. Wij zijn meesters in het ontwerpen en vormgeven van een handvorm voor heel specifieke ontwerpen van handbescherming. Wij danken ons unieke karakter aan het gebruik van tal van verschillende materialen in elke geschikte productieomgeving.