showa
0

Beschermende Handschoenen voor Tuinieren en Landschapsarchitectuur

Tuinhandschoenen | SHOWA Handschoen fabrikant

Of u nou graag alleen tuiniert of een eigen tuiniersbedrijf heeft, SHOWA heeft de tuinhandschoenen die u zoekt.

Als u in de tuinbranche werkt, bent u waarschijnlijk niet vies van een beetje modder, maar dat betekent niet dat u ook de nodige stappen onderneemt om uzelf tegen de elementen te beschermen. Zorg ervoor dat u de juiste PBM kiest voor uw werkzaamheden om snijwonden, brandwonden en eeltplekken te voorkomen.

Waarom u tuinhandschoenen bij de hand wilt hebben

Showa’s tuinhandschoenen kunnen in alle branches worden gebruikt!

In de tuinbranche zit een ongeluk in een klein hoekje. Of u nu in de modder werkt of aan de slag gaat met een van de vele chemicaliën die in de tuinbranche worden gebruikt, overal is er een risico op letsel en infecties. Geschikte handschoenen zijn niet alleen belangrijk voor bescherming, maar maken het werk zelf ook makkelijker.

Als u met aarde werkt, kunnen talloze kleine organismen gemakkelijk uw lichaam binnendringen via de kleinste wondjes. Hoewel veel van deze bacteriën geen noemenswaardige gevolgen zullen hebben, weet u nooit hoe uw lichaam gaat reageren, dus is het beter om uw handen te beschermen.

U zult uzelf ook willen beschermen tegen direct contact met de vele meststoffen en andere chemicaliën die u mogelijk moet gebruiken om de tuin waarin u werkt gezond te houden. Deze kunnen de huid verbranden en/of anderszins irriteren bij rechtstreeks contact. Overweeg ook een paar robuustere handschoenen als u met steen of ander materiaal werkt om muren, tuinperken, enz. te bouwen.

SHOWA tuinhandschoenen

Of u nou graag in uw vrije tijd tuiniert of een eigen tuinbedrijf heeft, het is essentieel dat u alle middelen bij de hand heeft om uzelf en uw personeel te beschermen. En als u op zoek bent naar tuinhandschoenen, vindt u bij SHOWA gegarandeerd een passend paar!

Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten