showa
0

ChemRest Technology

Het chemrest-platform van SHOWA: een volledige chemische beschermingsdienst

DURACOIL

Sinds de herziening van de PBM-voorschriften in 2016 is er een daling geweest in de snijweerstandniveaus van producten die opnieuw gecertificeerd zijn onder de nieuwe normen, over de hele breedte van de markt. Handschoenen voor algemeen gebruik met een middelhoog tot laag risico zijn teruggevallen van snijweerstand 5-C/A3 naar 5-B/A2 en lager. Onderzoek toont aan dat gebruikers handbescherming voor algemeen gebruik met een zeer lage snijweerstand dragen: de voorheen ANSI- en EN 388-niveau 5 waren B/A2

EBT BIOLOGISCH AFBREEKBARE TECHNOLOGIE

De revolutionaire Eco Best Technology® (EBT) van SHOWA biedt een oplossing die het verschil maakt voor het milieu, zonder toegevingen op het gebied van bescherming en prestaties.

S-TEX

Bij SHOWA werken we voortdurend aan het verbeteren van de gebruikerservaring. Ergonomische vormgeving, naadloos gebreide liner, speciaal ontwikkelde vezel voor flexibiliteit en vingergevoeligheid zijn maar enkele van de gemeenschappelijke features van onze handschoenen. Door onze handschoenen zo comfortabel mogelijk te maken zonder in te leveren op veiligheid, hopen we dat onze gebruikers de handschoen altijd aan zullen houden en veilig zullen zijn op hun werkplek.

BREATHEX SCHUIM

Op basis van deze bevindingen heeft SHOWA de ultieme metgezel voor buitenwerk SHOWA 306 ontworpen met behulp van BREATHEX SCHUIMTECHNOLOGIE – een revolutionaire dubbele latex-coating-technologie waardoor de handschoen zowel ADEMEND als VOCHTBESTENDIG is. De combinatie van volledige schuimlatex verdubbeld met een latex-coating op de handpalm is de enige alternatieve oplossing om gebruikers met één handschoen te beschermen.

MICROVEZEL

Showa hecht evenveel belang aan comfort als aan bescherming. daarom hebben wij ons nieuwe model lichter en efficiënter gemaakt. Om deze combinatie te realiseren, heeft showa een speciale microvezel ontworpen die in de handschoen is verwerkt.

TEMRES ®

Het idee achter TEMRES® kwam van een probleem bij Japanse werknemers die hun handen zweetvrij wilden houden terwijl ze aan het werk waren in vochtige omgevingen. Zo konden veel werknemers in de Japanse visserijsector moeilijk droge handen houden terwijl ze in natte en vettige omstandigheden werkten. Het is echter uitermate moeilijk handschoenen onder een volledige coating een goed ademend vermogen te geven en tegelijk ook hun olie- en waterbestendigheid te verzekeren.

COATINGS & POLYMEREN

ELKE COATING HEEFT ZIJN KWALITEITEN!

MATERIALEN GIDS

SHOWA MAAKT GEBRUIK VAN EEN UITGEBREIDE REEKS AAN MATERIALEN EN COATINGS. VERGELIJK DE VOOR- EN NADELEN VAN ELK VAN HEN EN KIES DE SAMENSTELLING DIE HET BESTE AAN UW BEHOEFTEN VOLDOET!

Download onze
digitale catalogus