showa
0

Veiligheidshandschoenen Voor De Gezondheidszorg

Handschoenen voor de gezondheidszorg │ SHOWA Handschoenen fabrikant

Het is nu belangrijker dan ooit om de juiste handschoenen te vinden voor de gezondheidszorg

Handschoenen zijn een essentieel PBM voor iedereen die in de gezondheidszorg werkt. Of u nu in een laboratorium werkt of één op één met patiënten, het is van essentieel belang dat u over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt om hen te beschermen tegen verontreinigende stoffen zoals chemicaliën en/of virussen en bacteriën. En laat SHOWA’s handschoenen hier nu in uitblinken.

Hoe verschillen handschoenen voor de gezondheidszorg?

SHOWA’s handschoenen van medische kwaliteit zijn geschikt voor industriële en laboratoriumtoepassingen!

In de gezondheidszorg is het van cruciaal belang de juiste PBM te gebruiken, zoals handschoenen van medische kwaliteit. Hierbij verwijst de term ‘medische kwaliteit’ simpelweg naar een label dat stelt dat de handschoenen toegepast mogen worden op medisch gebied.

Er wordt meestal onderscheid gemaakt tussen twee soorten handschoenen voor de gezondheidszorg:

  • Onderzoeks-/Medische Handschoenen: Onderzoekshandschoenen, ook wel medische handschoenen genoemd, zijn wegwerphandschoenen die voor een groot aantal procedures en onderzoeken worden gebruikt. Ze worden gebruikt om kruisbesmetting van bacteriën en virussen tussen patiënten en verplegend personeel te voorkomen. Deze handschoenen worden vaak in bulkdozen geleverd en kunnen worden gebruikt voor algemene toepassingen waarvoor geen steriele omgeving vereist is.
  • Chirurgische handschoenen: Chirurgische handschoenen daarentegen worden gesteriliseerd en afzonderlijk verpakt en moeten qua kwaliteit aan een veel hogere norm voldoen.

SHOWA’s handschoenen voor de gezondheidszorg zijn koploper op het gebied van wegwerp-handbescherming en zijn zelfs goedgekeurd door de Amerikaanse FDA voor medisch onderzoek. Daarnaast voldoen deze PBM-handschoenen ook aan de Europese EN455-norm voor medische hulpmiddelen.

Dit betekent dat deze handschoenen aan verschillende criteria voldoen en/of deze overtreffen, zoals:

  • Lekbestendigheid
  • Scheurbestendigheid
  • Biocompatibiliteit (brengt geen schade toe aan levend weefsel)
Lees meer Lees minder

FILTER PRODUCTEN

FILTER PRODUCTEN

Categorie

Gevaar

COATING

Materiaal

CHEMISCHE WEERSTAND
EN ISO 374-1:2016

MECHANISCHE RISICO’S
EN 388:2016

Vergelijk producten

0

Resultaten

card-01

OP ZOEK NAAR DE JUISTE HANDSCHOEN VOOR UW BEDRIJF?

Spreek vandaag nog met een van onze specialisten